AKP-MHP'DEN İSTİFA ETTİLER İYİ PARTİ'Yİ TERCİH ETTİLER

AKP-MHP'DEN İSTİFA ETTİLER İYİ PARTİ'Yİ TERCİH ETTİLER

AKP-MHP'DEN İSTİFA ETTİLER İYİ PARTİ'Yİ TERCİH ETTİLER
Bu haber 2022-01-31 14:48:40 eklenmiş
İYİ PARTİ TOROSLAR'DA ÜYE KAYITLARI REKOR KIRMAYA DEVAM EDİYOR.
Haber/İsa ÇAKICI
İYİ PARTİYİ TERCİH ETTİLER
KOCAMAZ'I YERİNDE ZİYARET ETTİLER
İYİ PARTİ TOROSLAR İLÇEYE ÜYE OLDULAR.
ÖNCEKİ DÖNEM TOROSLAR BELEDİYESİ MECLİS ÜYESİ YİNE 2019 YEREL SEÇİMLERİNDE İYİ PARTİ TOROSLAR BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAYI İŞİNSANI BİLAL CANDAN VE BERABERİNDEKİ ARKADAŞLARI İLE BİRLİKTE  ÖNCE İYİ PARTİ GİK ÜYESİ BURHANETTİN KOCAMAZ'I YERİNDE ZİYARET EDEN PARTİLİLER İYİ PARTİ  TOROSLAR İLÇEDE ÜYE KAYITLARINI YAPTIRARAK İYİ PARTİ AİLESİNE MERHABA DEDİLER. 
İYİ PARTİ MERSİN MERKEZ İLÇELERİ PARTİYE ÜYE KAYITLARINI HIZLANDIRIRKEN, PARTİYE ÜYE OLAN VE DEĞİŞİK PARTİLERDEN İSTİFA EDEREK İYİ PARTİYİ TERCİH EDENLER ŞUANDA SİYASİ PARTİ OLARAK TÜRKİYE'NİN EN İYİSİ İYİ PARTİ DİYEREK ÜYE KAYITLARINI YAPTIRMAYA DEVAM EDİYORLAR.
Evet bugün İyi Parti TOROSLAR İlçe Başkanına gelen çok değerli daha önceki dönem Toroslar Belediye Meclis Üyesi İşinsanı Bilal CANDAN, İyi Parti TOROSLAR İlçe'ye üye yapmaya devam ediyor. Bugün partiye yanında getirdiği yol arkadaşları AKP'den istifa eden DURMUŞ BOZ ile MURAT ALBAYRAK, yine MHP'den istifa eden ONUR ARICI ile TÜRKER ARSLAN'ı İyi Parti TOROSLAR İlçeye üye kayıtlarını yaptırdı.
Yeni Üye kayıtlarını yapan İyi Parti TOROSLAR İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa DEĞİRMEN yaptığı açıklamada İyi Partinin tüm kapıları partili partisiz herkese sonuna kadar açıktır. İyi Partiyi tercih edip değişik partilerden istifa ederek bizi tercih etmelerinden dolayı aramıza yeni katılan arkaşlarımıza teşekkür ediyorum diyerek, "MİLLET BİZİ ÇAĞIRIYOR" "TOROSLAR-MERSİN-TÜRKİYE İYİ OLACAK" dedi.
Öte yandan önceki dönem Toroslar Belediyesi Meclis Üyesi 2019 Yerel Seçiminde yine İyi Parti Toroslar Belediye Meclis Üyesi Adayı olan İşinsanı Bilal CANDAN ise yaptığı kısa açıklamada, partimize üye kayıtlarını yapmaya devam ediyoruz etmeye de devam edeceğiz. İyi Parti yapılacak Yerel veya Genel Seçimlerde Mersin genelinde 1.ci Parti olacak. Toroslar İlçemizde de İyi Parti en fazla oy alarak 1.nci parti olacak. İyi Parti Genel Başkanımız Sayın  Meral Akşener Liderliğinde Türkiye'de Tek Başına İktidar Olacak. Partimize katılarak İyi Parti Ailesi çatısı adı altında bizimle yol yürüyecek yürekli arkadaşlarımıza şimdiden aramıza hoş geldiniz der, hayırlı uğurlu olsun kendilerini tebrik ediyorum diyen CANDAN, "MİLLET BİZİ ÇAĞIRIYOR" "TOROSLAR-MERSİN-TÜRKİYE İYİ OLACAK" dedi.

ETİKETLER :
Diğer SİYASET haberleri
© Copyright 2024 Metropol Haber. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi