GÖZÜN AYDIN MERSİN EMİRLER KAMELYA ALANI KENDİN PİŞİR, KENDİN YE TESİSİ AÇILDI.

GÖZÜN AYDIN MERSİN EMİRLER KAMELYA ALANI KENDİN PİŞİR, KENDİN YE TESİSİ AÇILDI.

GÖZÜN AYDIN MERSİN EMİRLER KAMELYA ALANI KENDİN PİŞİR, KENDİN YE TESİSİ AÇILDI.
Bu haber 2026-09-06 15:33:57 eklenmiş

Emirler Kamelya Alanı’nda “Kendi Pişir, Kendin Ye” Dönemi Başladı.

Haber/İsa ÇAKICI

www.habermetropol.net

Emirler Kamelya Alanı’nda vatandaşlara keyifli ve farklı bir piknik deneyimi sunuluyor. Doğayla iç içe bir ortamda mangal keyfi yapmak isteyenler için hazırlanan “Kendi Pişir, Kendin Ye” konsepti hizmete başladı.

Et ve diğer mangal ürünlerini kendi damak zevkine göre hazırlamak isteyen vatandaşlar, ihtiyaç duydukları malzemeleri alandan temin edebiliyor. Aile ve arkadaş gruplarıyla vakit geçirmek isteyenlere yönelik konsept, doğayla iç içe keyifli bir gün geçirme imkânı sunuyor.

Mangal keyfi ve doğa bir arada Emirler Kamelya Alanı’nda hayata geçirilen uygulamada ziyaretçiler, mangallarını alarak kendi sofralarını kendileri hazırlayabiliyor. Organizasyon, özellikle hafta sonunu açık havada değerlendirmek isteyen aileler ve arkadaş grupları için alternatif bir etkinlik olarak öne çıkıyor.

Tanıtımda “Doğal, lezzetli, keyifli” sloganıyla duyurulan hizmet kapsamında tüm malzemelerin alandan temin edilebildiği belirtiliyor.

Bilgi ve sipariş için: 533 616 77 62


ETİKETLER :
Diğer GÜNDEM haberleri
© Copyright 2026 Metropol Haber. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi