Özdemir, Mersin'de çok güzel işlere Başkanımız sayın Vahap Seçer ile tarihi imzamızı atacağız dedi.
Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Rıza Özdemir, yaptığı açıklamada,
geçtiğimiz 5 Haziran Dünya Çevre Gününde Mersin Balıkçı Barınağı'nda Dalgıçların denizden çıkardıkları sandalye, teker, lastik, plastik, cam şişe çöp poşetlerini su yüzüne çıkarılması insanlarımızın temiz denizimizi kirletmeleri üzücü bir durum olduğuna hep birlikte şahit olduk.
Özdemir, bundan böyle sadece her yıl 5 Haziran'da değil, yılın her günü Mersinli vatandaşlarımız ve dışarıdan gelen insanlarımızın da Temiz Deniz Temiz Mersin için daha dikkat ederek denizlerimizin ve daha temiz bir Mersinimiz olması konusunda çalışmalar yapıyoruz. insanlarımız dan tek istediğimiz daha duyarlı ve daha dikkatli olmalarıdır. Mersinimize ve denizimize çöp atmamalarıdır. Bir dünya kenti olan güzel ilimiz MERSİN için Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak sayın Vahap Seçer Başkanımızın yapacağı devasa projeleri hayata geçirerek, Mersinli vatandaşlarımızın hizmetine sunarak tarihe imzamızı atacağız dedi.
Öte yandan Kiremithane Mah. Muhtarı Ali Gülgen ile Kültür Mah. Muhtarı Ali Karadeniz ise yaptıkları ortak açıklamada tüm insanlarımız dan tek isteğimiz biraz daha temizlik konusunda daha duyarlı ve daha dikkat etmeliler. Tabi ki 5 Haziran Dünya Çevre Günümüz daha temiz bir dünya olmasıdır ifadelerini