İŞADAMI DEMİREL; ''TÜRKİYE'NİN KALBİ MERSİN İÇİN ATIYOR'' DEDİ.

İŞADAMI DEMİREL; ''TÜRKİYE'NİN KALBİ MERSİN İÇİN ATIYOR'' DEDİ.

İŞADAMI DEMİREL; ''TÜRKİYE'NİN KALBİ MERSİN İÇİN ATIYOR'' DEDİ.
Bu haber 2024-03-19 13:13:04 eklenmiş

İŞADAMI DEMİREL; ''TÜRKİYE'NİN KALBİ MERSİN İÇİN ATIYOR'' DEDİ.

Haber/İsa ÇAKICI

www.habermetropol.net

31 Mart 2024 Tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinden dolayı Türkiye'de olduğu gibi Mersin'de de 'SİYASET KAZANI KAYNAMAYA DEVAM EDİYOR'

Mersin ve Diyarbakır kamuoyunun yakından tanıdığı sevilen sayılan duruşu ve kişiliğinden ödün vermeyen DEMİREL AİLESİ'nin kıymetlisi İŞADAMI DAVUT DEMİREL'den çok iddalı ve önemli açıklama haber merkezimize bomba gibi düştü.

BAKIN İŞADAMI DAVUT DEMİREL NE DİYOR?

OKUYUN OKUTTURUN.

İŞADAMI DEMİREL, www.habermetropol.net Haber Sitemize yaptığı çok özel röportajımızda önemli konulara değindi.

İŞADAMI DAVUT DEMİREL konuşmasına şöyle başladı; ''TÜRKİYE'NİN KALBİ MERSİN İÇİN ATIYOR'' diyerek başladı konuşmasına. İŞADAMI DEMİREL, Cumhur İttifakı MHP MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI SAYIN SERDAR SOYDAN'A ve yine CUMHUR İTTİFAKI MHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI SAYIN DR. ALİ ÖZ'e özellikle DEMİREL AİLESİ OLARAK TAM DESTEK HEP DESTEK VERECEĞİZ.

BAŞTA DEMİREL AİLESİ OLARAK, akrabalarımız, yakın çevrelerimiz, dostlarımız, yakınlarımız, sevenlerimiz olarak sözümüzü dinleyen ve bizi kırmayan tüm hemşehrilerimiz 31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde sandığa gidecek ve tüm bizi seven dost ve arkadaşlarımız kararını verdi. O kıymetli oylarını VAR MISIN? MERSİN elbette VARIZ diyerek, BÜYÜKŞEHİR'DE SAYIN SERDAR SOYDAN'A ve CANLA BAŞLA TOROSLAR diyen SAYIN DR. ALİ ÖZ'E oylarını atacaklar.

İŞADAMI DEMİREL, MERSİN'de CHP'li Belediyelerin çok, çok geri kaldığı gözlenirken, ve Mersin'de Belediyeciliği işin ehli olarak çok, çok iyi bilen ve yapan Cumhur İttifakının ortakları olan AK PARTİ ve MHP Belediye Başkanlarının layıkı ile yaptığını hep beraber görmekteyiz.

Dolayısı ile Büyükşehir'de sayın Serdar Soydan'nın ve Toroslar'da da sayın Dr. Ali Öz'ün çok daha iyi bir belediye başkanı olacak ve Belediyeciliği şeffaf bir şekilde yöneteceklerinin altını çizdi. İşadamı Demirel, özellikle şu konuyu da belirtmek istiyorum.

Cumhur İttifakı MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı sayın Serdar Soydan'ın ve yine Cumhur İttifakı MHP Toroslar Belediye Başkan Adayı sayın Dr. Ali Öz'ün yol ve dava arkadaşları birbirinden kıymetli ve değerli Belediye Meclis Üyesi Adayları olan kardeşlerim başta Fevzi Erciyes ve İlhan Çokgün, Hayrettin Karadaş ve Hayrettin Orgun gibi insanların Mersin'e Toroslar'a değer katacaklarına da gönülden inanmaktayım.

Cumhur İttifakı Belediye Meclis Üyesi Adaylarının Meclis Üyesi olarak bu kıymetli arkadaşlarımızın daha da etkin rol üstleneceklerine inandığım ve güvendiğimin altını özellikle çiziyorum diyen Demirel, Mersin'de Ayırmadan Ayrışmadan Canla Başla Var mısın? Mersin sloganları ile Birliğin Gücüyle Cumhur İttifakının Gerçek Belediyecilik Türkiye Yüzyılında Hep Birlikte Daha Güzel Bir Mersin İçin, Daha Güzel Bir Toroslar İçin bizlerde çalışmamızı sürdüreceğiz Allah’ın izniyle dedi.


ETİKETLER :
Diğer SİYASET haberleri
© Copyright 2024 Metropol Haber. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi