YAPI FUARI'NIN GÖZDESİ ''Toros Mühendislik Ve Mekanik Sistemler'' Oldu.

YAPI FUARI'NIN GÖZDESİ ''Toros Mühendislik Ve Mekanik Sistemler'' Oldu.

YAPI FUARI'NIN GÖZDESİ ''Toros Mühendislik Ve Mekanik Sistemler'' Oldu.
Bu haber 2024-01-14 15:09:47 eklenmiş

YAPI FUARI'NIN GÖZDESİ ''Toros Mühendislik Ve Mekanik Sistemler'' Oldu.

Haber/İsa ÇAKICI

www.habermetropol.net

Bu yıl 9.cusu düzenlenen MERSİN YAPI, İNŞAAT VE TEDARİKÇİLERİ FUARI 11/14 OCAK 2024 tarihleri arasında düzenlendi.

Fuarı gezdim gördüm.

Bu yıl düzenlenen Yapı Fuarı'nın gözdesi olan TOROS MÜHENDİSLİK VE MEKANİK SİSTEMLER'i firmasını yoğun ziyaretçi akını ile karşılaşması şirketi memnun kıldı.

Makina Mühendisi TOROS MÜHENDİSLİK VE MEKANİK SİSTEMLER İŞLETME SAHİBİ çok değerli kardeşim genç, dinamik, çalışkan ve girişimci ruhu ile Mersin kamuoyunun yakınen sevilen sayılan bir o kadar da tanınan SEYFİ BİRİNÇ'i yapı fuarında ziyaret ettim. Hoşda bir sohbete imzamızı attık.

Baktım ki, ziyaretçileri arasında Mersin Makine Mühendisleri Odası Başkanı değerli kardeşim İsmail Oğuz'un yanısıra yine Mersin kamuoyunun yakinen tanınan sevilen simalarından ÇELİK ET EVİ İşletme Sahiplerinden genç, başarılı girimci ruha sahip değerli kardeşim İşadamı İsa ÇELİK'in de ziyarette karşılaşmamız memnuniyet yarattı.

TOROS MÜHENDİSLİK VE MEKANİK SİSTEMLERİ ailesinden değerli kardeşimiz Sadık BİRİNÇ'in de gelen standlarını ziyaret eden ziyaretçilerle yakından ilgilenmesi de gözlerden kaçmadı.

Ben de diyorum ki, TOROS MÜHENDİSLİK VE MEKANİK SİSTEMLERİ İşletmesine Allah bol kazanç versin, iyi çalışmalar diliyorum. Bakın TOROS MÜHENDİSLİK VE MEKANİK SİSTEMLERİ İŞLETME SAHİBİ MAKİNA MÜHENDİSİ SEYFİ BİRİNÇ İLE YAPTIĞIMIZ SOHBETTE NE DİYOR?

BİRİNÇ, Vizyonumuz,

Çalışanları ile birlikte, her zaman için müşteri beklentilerinin üzerinde hizmet veren çağın getirdiği değişimlere açık, kendini yenileyebilen kalıcı marka olmak.

Misyonumuz,

İnandığımız değerler ışığında sürdürülebilir hızlı ve kaliteli hizmet sunarak, müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmak ve güven duyulan bir firma olmak.

Neden Toros Mühendislik?

Müşteri Memnuniyeti, Uzman Kadro, Kaliteli Hizmet, Çözüm Odaklı, Uygun Depolama, Satış Sonrası Destek, Çalışma Prensibimiz, İşin Tanımı ve Analizi. Toros Mühendislik olarak çalışma prensibimizin başında işin doğru tanımı ve doğru analizler gelir. Bu sayede müşterilerimize doğru çözümler sunarız.

Uygun Ürün Uygulaması; Toros Mühendislik olarak iş tanımı ve doğru analizin ardından, doğru ürün ile doğru bir uygulama gerçekleştirilir.

Ürün Demo / Test ,Ürün / hizmet müşteriye teslim edilmeden önce gerçekleştirilen uyguluma ürün çeşitli şartlarda çeşitli faktörler ile test edilir.

Ürün Montajı ve Destek Testi başarı ile tamamlayan ürün ve hizmetlerimiz, nakliye sağlanarak, montajı tamamlanır, çalışır şekilde müşteriye teslim edilir dedi.


ETİKETLER :
Diğer TEKNOLOJİ haberleri
© Copyright 2024 Metropol Haber. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi