İYİ PARTİ YENİŞEHİR İLÇE TEŞKİLATINDAN İL BAŞKANI ŞAHİN'E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
Haber/İsa ÇAKICI
www.habermetropol.net
İyi Parti Yenişehir İlçe Başkanı usta siyasetçi Turgut Kahraman Turgutkaya, İyi Parti Yenişehir Kadın Politikaları Başkanı Nalan Avcı ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri tam kadro İyi Parti Mersin İl Başkanlığı koltuğuna oturan Avukat Suat Şahin’e hayırlı olsun nezaket ziyareti gerçekleştirdi.
Karşılıklı sohbetin ardından 31 Mart'ta yapılacak olan Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde nasıl bir yol haritası çizeceklerinin altını çizdiler.
Başkan Turgutkaya yaptığı açıklamada ziyaretlerinin sebebi olan İyi Parti Mersin İl Başkanlığına gelen kıymetli yol arkadaşımız kardeşimiz İl Başkanımız Avukat Suat Şahin’e Teşkilatımızla beraber hayırlı uğurlu olsun nezaket ziyareti yaptık. İl Başkanımız Suat Şahin ve İlçe Teşkilatımızla birlikte istişareli bir şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Başkanımıza çalışmalarında başarı dileklerimizi belirttik dedi.
İyi Parti Mersin İl Başkanı Avukat Suat Şahin ise yaptığı kısa ve öz açıklamada, değerli Yenişehir İlçe Başkanımız Turgut Kahraman Turgutkaya ve kıymetli gerek Yenişehir İlçe Kadın Politikaları Başkanımız Nalan Avcı'ya ve kıymetli İlçe Yönetim Kurulunda yer alan Üyelerine bu nazik nekazet ziyaretleri beni ve İl Teşkilatımızı son derece memnun etmiştir. Kendilerine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum dedi.