İYİ PARTİ YENİŞEHİR İLÇE TEŞKİLATI'NDAN BAŞKAN ANTALYALI'YA HAYIRLI OLSUN NEZAKET ZİYARETİ
Haber/İsa ÇAKICI
www.habermetropol.net
İyi Parti Yenişehir İlçe Başkanı usta siyasetçi Turgut Kahraman Turgutkaya, İyi Parti Yenişehir Kadın Politikaları Başkanı Nalan Avcı ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri tam kadro İyi Parti Mezitli İlçe Teşkilatına hayırlı olsun nezaket ziyareti gerçekleştirdi.
Yenişehir İlçe Teşkilatını İyi Parti Mezitli İlçe Başkanı usta siyasetçi Erhan Antalyalı ve Yönetimi karşıladı.
Siyasette, her iki ilçe başkanı tecrübelerini yaptıkları hoş sohbette konuşturdu.
Karşılıklı sohbetin ardından 31 Mart'ta yapılacak olan Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde nasıl bir yol haritası çizeceklerinin altını çizdiler.
Başkan Turgutkaya yaptığı açıklamada ziyaretlerinin sebebi olan İyi Parti Mezitli İlçe Başkanlığına atanan Erhan Antalyalı başkanımıza ilçeTeşkilatımızla beraber hayırlı uğurlu olsun nezaket ziyareti yaptık. Erhan Başkanımıza çalışmalarında başarı dileklerimizi belirttik.
İyi Parti Mezitli İlçe Başkanı Erhan Antalyalı ise yaptığı kısa ve öz açıklamada, değerli Yenişehir İlçe Başkanımız Turgut Kahraman Turgutkaya ve kıymetli gerek Yenişehir İlçe Kadın Politikaları Başkanımız Nalan Avcı'ya ve kıymetli İlçe Yönetim Kurulunda yer alan Üyelerine bu nazik nekazet ziyaretleri beni ve İlçe Teşkilatımızı son derece memnun etmiştir. Kendilerine sonsuz teşekkürlerimiz sunuyoruz dedi.
Dana sonra günün anısına İyi Parti Mezitli İlçe Teşkilatı ve İyi Parti Yenişehir İlçe Teşkilatı fotoğraf karesi ile anı ölümsüzleştirdiler.