İYİ PARTİ'Lİ GÖĞEN'DEN ANLAMLI 3 OCAK MESAJI

İYİ PARTİ'Lİ GÖĞEN'DEN ANLAMLI 3 OCAK MESAJI

İYİ PARTİ'Lİ GÖĞEN'DEN ANLAMLI 3 OCAK MESAJI
Bu haber 2024-01-01 17:28:55 eklenmiş

İYİ PARTİ MERSİN İL BAŞKAN YARDIMCISI  MEHMET GÖĞEN'DEN 3 OCAK MESAJI

Haber/İsa ÇAKICI

www.habermetropol.net

Başkan Yardımcısı Göğen  yaptığı anlamlı açıklamada şöyle dedi; Akdeniz’in incisi Mersin’in düşman işgalinden kurtuluşunun 102. Yıldönümünü sevinç ve coşkuyla kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “Mersinliler, Mersin’e Sahip Çıkınız” sözünden hareketle; atalarımızın bize bıraktığı bu güzel emaneti birlik, beraberlik içerisinde devraldığımız noktadan daha yukarılara çıkararak emanete sahip çıktığımızı göstereceğiz.

Farklı inanç, dil ve kültürleri yüzyıllardır bir arada yaşayan Mersin halkı olarak farklılıklarımızı ayrışma unsuru değil, bilakis zenginlik olarak görerek, hoşgörü ve barış medeniyetinin mirasçıları olarak birbirimizi sevgiyle, kardeşçe kucaklayarak geleceğe umutla ve kararlılıkla yürüyeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, kurtuluş mücadelesinde destan yazarak Türk Milletinin gücünü bütün dünyaya gösteren kahramanları saygıyla, rahmetle ve minnetle anıyor, tüm Mersinli hemşehrilerimize sevgi ve saygılarımı sunuyorum diyerek, 2024 Yılına girdiğimiz bu günlerde ülkemize refah, barış, sağlık, huzur ve esenlikler getirmesini diler, herkese mutlu yıllar diliyorum dedi.


ETİKETLER :
Diğer DÜNYA haberleri
© Copyright 2024 Metropol Haber. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi