BAŞKAN YILDIZ;"YEREL SEÇİMLERE HAZIRIZ" DEDİ.

BAŞKAN YILDIZ;"YEREL SEÇİMLERE HAZIRIZ" DEDİ.

BAŞKAN YILDIZ;"YEREL SEÇİMLERE HAZIRIZ" DEDİ.
Bu haber 2023-11-03 12:39:50 eklenmiş

BAŞKAN YILDIZ;"MHP MERSİN GENELİNDE OLDUĞU GİBİ TOROSLAR'DA DA YEREL SEÇİMLERE HAZIRIZ" DEDİ.

Haber/ İsa ÇAKICI

www.habermetropol.net

31 Mart 2024 Tarihinde yapılacak olan mahalli idareler yerel seçimler öncesi MHP Toroslar İlçe Başkanı Osman Mete Yıldız'ı İlçe Başkanlığı'nda ziyaret ettim kendisine öncelikle hayırlı uğurlu olsun diyerek çalışmalarında başarılar temennisinde bulundum.

Başkan Yıldız ile Türkiye, Mersin ve Toroslar’ı konuştuk. Konumuz tabi ki, Türk Siyaseti.

Ardından 31 Mart 2024 Yılında yapılacak olan mahalli idareler yerel seçimleri. Ben sordum, Başkan Yıldız Dobra dobra açıkladı.

MHP TOROSLAR'DA BİR YILDIZ GİBİ DAHA DA PARLAYACAK

Evet, MHP Toroslar İlçe Başkanlığı görevine seçildiği günden bugüne yaptığı çalışmalarla Toroslar'da adından söz ettiren genç, dinamik, proje odaklı girişimci ruhu ile gece demeden gündüz demeden, gerek vatandaşların acısını paylaşan, mutlu günlerinde yalnız bırakmayan, İlçede açılışlara katılan ve desteğini veren gerek MHP Mersin İl Başkanı Serdar Soydan ve MHP Toroslar İlçe'nin değerli Yönetimi ile de koordineli bir şekilde çalışarak ve yaptıkları güzel işlere MHP'nin imzasını atmaya devam eden MHP Toroslar İlçe Başkanı Avukat Osman Mete YILDIZ başkandan siz değerli okurlarımıza bahsettim.

Başkan YILDIZ Toroslar'da adeta bir ATOM KARINCA gibi çalışmalarını sürdürüyor. Öte yandan MHP Toroslar İlçe Başkanlığına gelen vatandaşları üye kayıtlarını da yaparak MHP'nin üye sayısını yükseltiyor. MHP Toroslar İlçe Başkanı Av. Osman Mete Yıldız yerel seçimler konusunda da yaptığı açıklamada MHP Genel Merkezimizin Mersin'de ve Toroslar İlçemizde partimizin Belediye Başkan Adayımızı belirleyecek ve MHP bu Belediye Başkan Adayımızın yanında olup ona partimiz olacak hep birlikte kenetlenerek tabi ki desteğimizi vereceğiz.

Başkan YILDIZ, MHP tüm Türkiye'de olduğu gibi, Mersin'de de, Toroslar'da da yapılacak olan mahalli idareler yerel seçimlere her zaman hazırdır.

Mersin Büyükşehir Belediyesi dahil tüm 13 İlçemizde Belediyeleri kazanmak için var gücümüzle çalışacağız ve MHP'nin imzasını Mersin'de atacağız dedi.


ETİKETLER :
Diğer SİYASET haberleri
© Copyright 2024 Metropol Haber. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi