ÖZTÜRK, ZİGANA'DAN TOROSLAR'A TOROSLAR'DAN ÇUKUROVA'YA ADAY'IM"Dedi.

ÖZTÜRK, ZİGANA'DAN TOROSLAR'A TOROSLAR'DAN ÇUKUROVA'YA ADAY'IM"Dedi.

ÖZTÜRK, ZİGANA'DAN TOROSLAR'A TOROSLAR'DAN ÇUKUROVA'YA ADAY'IM"Dedi.
Bu haber 2023-10-21 13:27:45 eklenmiş

ÖZTÜRK; "ZİGANA'DAN TOROSLAR'A, TOROSLAR'DAN ÇUKUROVA'YA ADAY'IM Dedi.

Haber/İsa ÇAKICI

www.habermetropol.net

2024 Tarihinde yapılacak olan mahalli idareler yerel seçimlerden dolayı Mersin'e bağlı Toroslar İlçesinde ÇUKUROVA Mahallesinden Muhtar Adaylığını kamuoyuna duyuran genç, dinamik, proje odaklı ve bir o kadar da girişimci ruhu ile Çukurova Mahallesine oturmaya değil, hizmet etmeye talibim diyen Murat Öztürk'ün Çukurova Mahallesi'nden Muhtar Adayı olması mahalle sakinlerince sevinçle karşılandı.

Çukurova Mahalle sakinleri Muhtar olarak Murat Öztürk'ü istiyor, Murat Öztürk'de Çukurova Mahallesi'nde Muhtar olmayı istiyor. Toroslar İlçesinin temiz ve sakin Mahallesi olan Çukurova Mahallesin'de Muhtar Adayı olan değerli kardeşimiz Murat Öztürk'ün Çukurova Mahallesi'ne Muhtarlığı yapılacak olan mahalli idareler yerel seçimlerde kazanması kesin gözle bakılıyor.

Çukurova Mahalle Muhtar Adayı Murat Öztürk 30 yılı aşkın Çukurova Mahallesi'nde ikamet ediyor. Mahallesinin sorun ve sıkıntılarını çok iyi biliyor ve Öztürk diyor ki, 30 yıldır Çukurova Mahallesindeyim, Muhtar seçildiğim andan itibaren ben ve ekibimle birlikte çok güzel işlere yapacağımız çok güzel çalışmalara imzamızı atacağız bundan kimsenin şüphesi olmasın bu nedenle "30 yıldır ZİGANA'DAN TOROSLAR'A, TOROSLAR'DAN Çukurova Mahallemize Muhtar Adayı'yım dedi.


ETİKETLER :
Diğer GÜNDEM haberleri
© Copyright 2024 Metropol Haber. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi