BAŞKAN ÇELİK;''GÜCÜMÜZÜ BİRLİĞİMİZDEN ALIYORUZ'' DEDİ.

BAŞKAN ÇELİK;''GÜCÜMÜZÜ BİRLİĞİMİZDEN ALIYORUZ'' DEDİ.

BAŞKAN ÇELİK;''GÜCÜMÜZÜ BİRLİĞİMİZDEN ALIYORUZ'' DEDİ.
Bu haber 2023-10-19 15:39:44 eklenmiş

BAŞKAN ÇELİK;''GÜCÜMÜZÜ BİRLİĞİMİZDEN ALIYORUZ'' DEDİ.

Haber/İsa ÇAKICI

www.habermetropol.net

Neredeyiz tabi ki, doğru haber konusunda kamuoyunu bilgilendirmek için haber çalışmamızı devam ettiriyoruz.

Bugün ise Mersin Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Hacı Veli ÇELİK ile Odanın Başkan Vekili aynı zamanda da kendisi Akbelen-Çavak Minibüsleri Kooperatifi Başkanı Mehmet KARTAL'ı Oda Başkanlığında ziyaret ederek ulaşım sektöründe yaptıkları birbirinden güzel çalışmaları tabi ki, masaya yatırdık.

Karşılıklı hoş bir sohbete de imzamızı attık.

Mersin Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Hacı Veli ÇELİK ve değerli Yönetimi göreve geldikleri günden bugüne Mersin'de çarşı içi ulaşımında gerek oda üyelerinin gerekse dolmuş taşımacılığında özellikle yolcuların güvenli ve rahatlığı konusunda Başkan ÇELİK'İN titiz ve disiplinli olması dikkat çekmekte.

Başkan ÇELİK, İsa bey göreve geldiğimiz bu güne kadar oda üyelerimizin işlerinin rahatlıkla sorun ve çözümleri konusunda ben ve yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte işimizi sıkı tutup her türlü işlerinin çözümü için canla başla çalışıyor hizmetimizin en iyisini Mersin'de vermeye çalışıyoruz dedi.

Başkan ÇELİK, PTT Durağı'nın açılmasına yönelik ise bakın ne diyor?

Postane Durağı’nın 2016 yılından beri kapalı olmasından dolayı çevre esnafın çok mağdur olduğunu söyleyen Mersin Minibüsçüler ve Esnaf Odası Başkanı Hacı Veli ÇELİK yaptığı açıklamada, “Minibüs esnafları da mağdur bir durumdaydı. Çoğu esnaf arkadaşımızın dükkanı kapalıydı. Bu durağın açılması ile beraber esnaf arkadaşlarımızın rahatlayacağına inanıyorum. UKOME kararının vermiş olduğu karardan dolayı memnuniyet duyduk. Bu konuyla ilgili Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Vahap Seçer'e canı gönülden ben de teşekkür ediyor ve bu kadar esnafı görmüş olduğundan dolayı saygı ve sevgilerimi sunuyorum” diye konuştu.


ETİKETLER :
Diğer GÜNDEM haberleri
© Copyright 2024 Metropol Haber. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi