İşadamı Demirel; ''İsrail Kahpedir, Amerikan Evlatlarıdır'' Dedi.

İşadamı Demirel; ''İsrail Kahpedir, Amerikan Evlatlarıdır'' Dedi.

İşadamı Demirel; ''İsrail Kahpedir, Amerikan Evlatlarıdır'' Dedi.
Bu haber 2023-10-16 16:21:39 eklenmiş

İşadamı Demirel;''İsrail Kahpedir, Amerikan Evlatlarıdır'' Dedi.

Haber/İsa ÇAKICI

www.habermetropol.net

İsrail'in Filistin'e yaptığı kahpece saldırıları sert bir dille eleştiren Mersinli İşadamı Davut Demirel, açtı ağzını yumdu gözünü.

İşadamı Demirel, İsrail'in Filistine yönelik yaptığı saldırıları esefle, nefretle ve şiddetle kınadığının altını çizerek, konuşmasına şöyle devam etti.

Demirel, İsrail'li bir ordu sözcüsünün yapmış olduğu açıklamada İsrail'in Ortadoğu'da her şekilde her koşulda istediği gibihareket edebilir cümlesini doğru bulmadığını ifade eden İşadamı Demirel, konuyla ilgili sert bir açıklama yaptı.

Demirel, o İsrail'li ordu sözcüsünün ne haddine mi düşmüş? Müslüman topraklarında Ortadoğu'da istediği şekilde, istediği gibi hareket etme o2nun ne haddine. O, İsrail'li ordu yetkilisi o sadece kendi çöplüğünde ötebilir. İsrail hiç bir şekilde Ortadoğu'da hareket edemez.

Demirel, ayrıca, Amerika ve İsrail yahudi piçlerine sesleniyorum, İslamiyetin önder olan büyük Türkiye Cumhuriyeti'nin ve büyük Türk Birliği'nin ve İRAN'ın sabrını zorlama. İsrail'in kara harekatı kesinlikle olmayacaktır. Amerika veİsrail yahudilerinden kara harekatının olduğu takdirde nelerle karşılaşacaklarını çok iyi biliyorlar.

Bu savaşın galibi Filistin'liler, müslümanlar ve islam olacaktır. Tek çözüm tek devlet Filistin Devletidir. Demirel, Filistin'e yapılan zulüm ve katliamı gözardı etmeyen ÇİN'e de şükranlarımı sunuyorum, teşekkür ediyorum. İşadamı Davut Demirel konuşmasına şöyle devam etti, Büyük Türkiye Cumhuriyeti'nin bir evladı olarak onur ve gurur duyuyorum. Sayın Reisim, Başkomutanım sayın Recep Tayyip Erdoğan'a şükranlarımı sunuyorum. Emirlerini bekliyorum. Bir vatandaş olarak, bir halk olarak.

Bu İsrail yahudilerinin Amerika yahudilerinin hakkından sadece ve sadece umudumuz ALLAH'dır. Sonra Reisimiz, Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan'dır. Demirel, Batı ve yahudiler kutsallarımıza yönelik yapılan saldırılardan dolayı İslamiyetin önderi olan büyük Türkiye Cumhuriyeti'nden hoşgörü beklemesinler. Gerek Amerika gerek İsrail, fransa ve İngiltere topluluğu İslamiyetle savaşmayı göze alırlarsa büyük bir hüsranla baş başa kalacaklarını isimleri kadar eminler.

Demirel, İslmiyetin önderi olan büyük Türkiye Cumhuriyeti sayın Başkomutanımız sayın recep Tayyip Erdoğan'ın batıya karşı ve yahudilere karşı duruşuda hiç bir zaman taviz vermeyecektir.

Ayrıca İRAN Devleti'nin bu katliamlardan dolayı İsrail'e yapmış olduğu uyarıdan dolayı kendilerini tebrik ediyorum, takdirle karşılıyorum.

Demirel, Rabbim islam birliğinin bütünlüğünü daim eylesin. Rabbim İslam önderi olan Büyük Türkiye Cumhuriyeti'nin tüm İslm Ülkeleriyle özellikle ve özellikle İRAN'la olan ilişkilerimiz, samimiyetimiz ve kardeşliğimizi daim eylesin.

Demirel, emin olun ki, bu vahşeti, bu katliamı Rabbimin emri ile sayın önderim Reisimin Başkomutanım Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'nın vesilesiyle en kısa zamanda İslamiyete, Filistin'e ve tüm Ortadoğu'ya hayırlı bir sonuç getireceğine inanıyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum.

Allah'a Emanet Olunuz dedi.


ETİKETLER :
Diğer GÜNDEM haberleri
© Copyright 2024 Metropol Haber. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi