BAŞKAN AYDOĞAN'DAN GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ
Haber/İsa ÇAKICI
www.habermetropol.net
Çalışan Torosların Sesi Deva Partisi Toroslar İlçe Başkanı İşkadını Sultan Aydoğan, geçtiğimiz hafta içinde darp ve saldırıya uğrayan Mersin'in tanınmış ve sevilen Usta ve duayen Gazeteci İsa ÇAKICI'yı evinde ziyaret ederek geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin temennisinde bulundu.
Geçmiş olsun ziyaretine Başkan Aydoğan'ın yanısıra İlçe Yönetiminden kurt dinazor siyasetçi olan Emel Tuğrulöz değerli kızı Duygu Yenipınar, yine İlçe Başkan Yardımcısı Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Nihal Kurtuluş ve değerli eşi Serkan Kurtuluş da bizzat ziyarete gelerek geçmiş olsun dileklerini ve Allah'tan acil şifalar versin temennisinde bulundular.
İşkadını Başkan Aydoğan ziyarette yaptığı açıklamada, geçtiğimiz hafta Mezitli’de denize girmenin yasak olduğu bir alanda , Mersin kamuoyunu doğru bilgilendirmek için haber yaptığı esnada Suriyeli, İran'lı, Afgan ve vb. sığınmacıların saldırısına uğrayan emektar gazetecimiz, kıymetlimiz olan Sayın İsa Çakıcı’ya evinde geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk. Basına kalkan eller kırılsın. İşkadını Başkan Aydoğan, kendi memleketimizde, kendi şehrimizde yabancı durumuna (mülteci) düştük. Mersin’i sığınmacılarla doldu. İlgili ve yetkili mercilere sesleniyoruz, güzel şehrimiz Mersin’i mültecilere teslim etmeyiniz. Şehrimizin hiç bir caddesinde , sokağında can güvenliğimiz kalmadı. Şehrin bir çok caddesi adeta mülteci akınına uğramış durumda. Mersin’liler Mersin’e sahip çıkalım.
Gazeteci Sayın İsa Çakıcı’ya yapılan saldırıyı esefle kınıyor, tez zamanda sağlığına kavuşmasını diliyoruz dedi.
Deva Partisi Toroslar İlçe Teşkilatının yaptığı geçmiş olsun ziyareti beni gönülden memnun etmiştir. Kendilerine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Benim yanımda oldukları için. #MersinlilerMersineSahipÇıkınız. #sığınmacıistemiyoruz #mersin #mezitli #mezitlisahil