Mustafa Tosun'un Günleri Saya Saya şarkısı yaza damga vuracak

Mustafa Tosun'un Günleri Saya Saya şarkısı yaza damga vuracak


Bu haber 2023-06-25 22:39:32 eklenmiş

14 yıldır müzik piyasasında yer alan şarkıcı Mustafa Tosun, 3’üncü single çalışmasını sevenleriyle buluşturdu. Spotify ve bütün platformlarda yayınlanan ‘Günleri Saya Saya’ adlı şarkı yaz ayına da damga vuracak.
3’üncü single çalışmasını sevenleriyle buluşturan şarkıcı Mustafa Tosun, söz ve müziği Erkan Bal’a ait ‘Günleri Saya Saya’ şarkısını sevenleriyle buluşturdu. Kıpır kıpır müziğiyle yaza damga vurmaya hazırlanan şarkıcı Mustafa Tosun, önümüzdeki aylarda sürpriz bir düet çalışması da yapacak.

‘3 TANE SİNGLE ÇALIŞMAM VAR’

İlkokulda öğretmeninin keşfetmesiyle şarkılar söylemeye başladığını belirten Mustafa Tosun, “Daha sonra müziğe eğilimim olduğunu anladım. Eğitim almadın, bu da benim en büyük pişmanlığımdır. 3 tane single çalışmam var. Yeni single çalışmam da 3 gün önce çıktı. Tam yaza uygun ve hareketli bir şarkı yaptık. İlk 2 şarkımın söz ve müziği bana aitti, son şarkımın söz ve müziği Erkan Bal’a ait, düzenlemesini kardeşi Ercan Bal yaptı, yapımcımız da Firuz Anlı ve Five Müzik. Kıpır kıpır bir yaz şarkısı oldu. 14 yıldır aktif sahne hayatım devam ediyor. İstanbul’un en iyi mekanlarında sahne alıyorum” şeklinde konuştu.

‘BASAMAKLARI EMİN ADIMLARLA ÇIKMAK LAZIM’

Son dönemde sosyal medyada yaşanılan popülerlik hakkında da konuşan Mustafa Tosun, “Biz o mecralara geç kaldık. Ben müziğe başladığımda YouTube bile İngilizceydi, bazı şeyler bizim için çok zordu. Ama şimdi sosyal medyada Tiktok’da her şey çok kolay ama biz oraya yönelemedik. Sosyal medyada herhangi bir şey yapan birden meşhur olabiliyor, ne yazık ki kendisini küçük düşürüp meşhur olanlar da var. Ancak biz işimizle ve sanatımızla gündemdeyiz. Anlık meşhur olanlar da var ama o balon sönünce o kişiler psikolojik olarak da çöküyor. Çalışıp, emek verilerek bir yerlere gelmiş insanlar değil. Basamakları emin adımlarla çıkmak lazım” diye konuştu.

DİZİ MÜZİKLERİNE GÖZ KIRPTI

Single çalışmasının Spotify ve bütün platformlarda yer aldığını ifade eden Tosun, “Sonbaharda benim ilk bestem olan ‘Sen Olmayınca’ şarkım için sürpriz bir düet çalışmamız olacak. Bu şarkının bende yeri çok ayrıydı. Müziğe ilk başladığımda yani 14 sene önce yaptığım bir şarkıydı. Ayrıca dizi müziği yapmak istiyorum. Özellikle duygusal bir sahnede insanın aklına güzel müzikler geliyor. Aslında o tarz şarkılarım da var. Kısmet olursa neden olmasın. Çünkü kendime ait şarkılarım ve şiirlerim var” dedi.

IFrame


ETİKETLER :
Diğer MAGAZİN haberleri
© Copyright 2024 Metropol Haber. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi