Çalışan Torosların Sesi Deva Partisi Toroslar İlçe Teşkilatı Heryerde

Çalışan Torosların Sesi Deva Partisi Toroslar İlçe Teşkilatı Heryerde

Çalışan Torosların Sesi Deva Partisi Toroslar İlçe Teşkilatı Heryerde
Bu haber 2023-05-25 11:47:56 eklenmiş

ÇALIŞAN TOROSLARIN SESİ *HER#YER#DE*

Haber/İsa ÇAKICI

www.habermetropol.net

28 Mayıs 2023 Tarihi'nde Pazar Günü yapılacak olan Türkiye'nin 13. Cumhurbaşkanlığı Seçimi Millet İttifakının 13. Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu için Deva Partisi Toroslar İlçe Teşkilatı Mavi Yelekleri giydiler milletten oy istediler.

Çalışan Türkiye'nin Sesi Deva Partisi'nin Genel Başkan Yardımcısı CHP Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen ile birlikte Cumhurbaşkanı seçimi için Çalışan Torosların Sesi Deva Partisi Toroslar İlçe Başkanı İşkadını Sultan Aydoğan ve İlçe Yönetimi tam kadro olarak katılarak gerek Toroslar'da, gerekse Yenişehir'de gerekse diğer İlçelerde MAVİ YELEKLERİ giydiler milletten oy istediler.

Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı CHP Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen gittiği her yerde vatandaşlara Türkiye'nin 13. Cumhurbaşkanı'mızı bu Pazar günü yani 28 Mayıs'ta sandığa giderek seçeceğiz.

Ekmen vatandaşlara yaptığı açıklamada, Millet İttifakı 13. Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçim propagandasında basılan broşürünü lütfen iyi okuyun, ne diyor broşürde; "SANA SÖZ" "YİNE BAHARLAR GELECEK" Birleşe birleşe kazanacağız. Az Kaldı.

#Sınır Namustur.

#Milleti ve vatanı bölmek isteyenlerle kavgamız var.

#Kurucu ayarlarımıza dönmemiz lazım. Birinci koşul budur. #Anayasanın ilk 4 maddesi asla değiştirilemez, ve değiştirilmesi teklif edilemez.

#Devletin parasını saraya değil, halkına harcayan bir Cumhurbaşkanı olacağım.

#Kaybettiğin her an, her yıl, her kuruş, her gülüş sana dönsün diye çalışacağım diyor sayın Kılıçdaroğlu. Lütfen Sandığa gidin ve o kıymetli oylarınızı Millet İttifakı 13. Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na atın dedi.


ETİKETLER :
Diğer SİYASET haberleri
© Copyright 2024 Metropol Haber. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi