EKMEKLER EKMEN'DEN

EKMEKLER EKMEN'DEN

EKMEKLER EKMEN'DEN
Bu haber 2023-05-24 09:20:24 eklenmiş

EKMEKLER EKMEN'DEN

Haber/İsa ÇAKICI

www.habermetropol.net

28 Mayıs'ta yapılacak olan Türkiye'nin 13. Cumhurbaşkanlığı Seçimi için Çalışan Torosların Sesi Deva Partisi Toroslar İlçe Başkanı İşkadını Sultan Aydoğan'ın seçim bölgesinde organize ettiği çalışmaya katılan Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı CHP Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen Mavi Yeleğini giyerek, Toroslar halkından Millet İttifakı 13. Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na oy istedi.

Seçim çalışmalarına Deva Partisi Mersin İl Başkan Vekili Sedat Topuoğlu, Çalışan Torosların Sesi Deva Partisi Toroslar İlçe Başkanı İşkadını Sultan Aydoğan'ın yanısıra Deva Partisi Toroslar İlçe Teşkilatı tam kadro olarak katıldılar.

Seçim çalışmalarına Deva Partisi Akdeniz İlçe Başkanı Özcan Demir ve bazı İlçe Yönetiminin katıldığı da gözlerden kaçmadı.

Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı CHP Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen Toroslar İlçesinde başta Muhtarları ziyaret etti sorun ve sıkıntılarını yerinde dinledi.

Ekmen, esnafları, kahvehaneleri de ziyaret ederek 28. Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimi için vatandaşlara oylarınıza talibiz diyerek, mutlaka sandığa gidin oyunuzu kullanın dedi. Diğer yandan askıda ekmek projesini devam ettiren bir fırın işletmesi önünde bir ekmek almak için sıraya giren vatandaşları gören CHP Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen bu vatandaşlarla sohbet etti ve vatandaşlara ekmek alarak evlerine uğurladı.

Ekmen yaptığı açıklamada gördüğünüz gibi vatandaşımız evine bir ekmek götüremez duruma gelmiş, esnafımız kepenk kapatmış, esnafımız siftah yapamaz duruma gelmiş, çiftçi esnafımızın yetiştirdiği ürünü para etmiyor. Türkiye'de zam üstüne zam yaşanıyor. Bu kötü giden ekonomiyi, işsizliği, terörü bitirmek ve düzeltmek için 28 Mayıs'ta yapılacak olan Türkiye'nin 13. Cumhurbaşkanlığı Seçiminde siz değerli halkımızın oylarınıza talibiz. Mutlaka seçimde sandığa gidiniz.

Millet İttifakı 13. Cumhurbaşkanı adayımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na o kıymetli oyunuzu kullanın Sana Söz Türkiye'ye yeni baharlar gelecek diyerek sözlerini tamamladı.


ETİKETLER :
Diğer SİYASET haberleri
© Copyright 2024 Metropol Haber. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi