İşte Böyle Olur Miniklerin Atatürk Sevgisi

İşte Böyle Olur Miniklerin Atatürk Sevgisi


Bu haber 2023-05-19 16:32:30 eklenmiş

 Toroslar Belediyesi Şehit Durmuş Tek Anaokulu’nda, geleceğin gençleri 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 104’üncü yılını en anlamlı bir şekilde kutladı.

 BANDIRMA VAPURU’NU ÇİZDİLER

Alanında uzman eğitimciler eşliğinde eğlenceli, sanatsal, kültürel ve sportif aktivitelerle dolu birçok eğitim alan 3-6 yaş grubundaki minikler, yüreklerindeki Atatürk sevgisiyle duygulandırdı.

Atatürk’ü, 19 Mayıs 1919’da Samsun’a ulaştıran Bandırma Vapuru’nu minik elleriyle marşlar eşliğinde kara tahtaya çizen anaokulu öğrencileri; “Bugünün çocukları, daima Atamızın izinde yürümeye ant içmiş gençlik olarak büyüyor. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun” mesajı da verdi.

 

BAŞKAN YILMAZ; “ÇOCUKLARIMIZ,  BİZİM BUGÜNÜMÜZ, YARINIMIZ VE GELECEĞİMİZDİR”

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, “Pırıl pırıl gözleriyle dünyaya bakan miniklerimizin ben de gözlerinden öpüyor, bu anlamlı mesaj için her birini ayrı ayrı tebrik ediyorum. Çocuklarımız, bizim bugünümüz, yarınımız ve geleceğimizdir. Onlar ülkemize, bayrağımıza, vatanımıza, milli ve manevi değerlerimize sımsıkı sarılarak sahip çıkacaklar” dedi.

Başkan Yılmaz; “Eğitimi önemsiyoruz. Okul öncesi eğitim süresince çocuklar ilköğretime hazırlanırken, paylaşmayı, dayanışmayı, sosyalleşmeyi ve birlikte çalışmayı öğreniyorlar. Çocuklarımıza daha güzel ve güçlü bir Türkiye bırakmak ve onları geleceğe hazırlamak hepimizin sorumluluğudur. Yüreklerindeki Atatürk sevgisiyle hazırladıkları bu anlamlı etkinlik için Şehit Durmuş Tek Anaokulumuzun minik öğrencilerini ve öğretmenlerini kutluyorum” şeklinde konuştu.

  


ETİKETLER :
Diğer GÜNCEL haberleri
© Copyright 2024 Metropol Haber. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi