İşadamı DEMİREL;"Hayırlı Olsun CUMHUR İTTİFAKI'NA" Dedi.

İşadamı DEMİREL;"Hayırlı Olsun CUMHUR İTTİFAKI'NA" Dedi.

İşadamı DEMİREL;"Hayırlı Olsun CUMHUR İTTİFAKI'NA" Dedi.
Bu haber 2023-05-11 16:22:19 eklenmiş

İşadamı Davut Demirel;"Hayırlı Olsun CUMHUR İTTİFAKI" Dedi. Haber/İsa ÇAKICI

www.habermetropol.net

14 Mayıs'ta yapılacak olan genel seçimlerden dolayı seçim çalışmaları kapsamında tüm siyasi Partilerin canla başla çalışmaları hem Türkiye'de, hem de Mersin'deki Siyasi Partilerin bir oy bir oy diyerek Var ya da Yok olmak gibi mühim bir genel seçim yaşanacağı aşikar.

Mersinli İşadamlarından olan kamu oyu tarafından da yakinen tanınan İşadamı Davut Demirel, kendi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, Demirel net bir şekilde konuştu. İşadamı Davut Demirel yaptığı açıklamada, "HAYIRLI OLSUN CUMHUR İTTİFAKI" başlıklı açıklamasında bakın ne diyor. Türkiye seçimini yaptı, Cumhur İttifakı iktidardır. İstanbul demek Türkiye demektir. İstanbul ve Mersin kararını vermiştir.

Mersin 28. Dönem Ak Parti Milletvekili Adayları her biri birbirinden değerlidir. İnanıyorum ki, başta sayın Bakanımızın öncülüğünde ve kıymetlimiz olan Mersin Milletvekili Adayı olan sayın Ali Kıratlı'yı ve tüm Ak Parti Mersin Milletvekili Adaylarının yaptıkları çalışmalar neticesinde fazla Milletvekili sayısını artırmak olduğunu görmekteyim. İşadamı Davut DEMİREL, dolayısı ile bu genel seçime 3 gün kala Ak Parti seçmeni Türkiye'de ve Mersin'de kararını verdi. Millet İttifakı kaybettiğini anladı. Millet İttifakının elinde kalan tek umud provakasyon eylemleridir. Cumhur İttifakımız ve milletimiz bu provakasyonların ve eylemlerin üstesinden gelecektir. Yine belirtiyorum, bu ülkede Alevi, Sünni, Kürt ve Türk sorunlarını yaratan Millet İttifakıdır.

Bu ülkede tüm müslümanlar hepimiz kardeşiz. Ülkede yaşayan herkes hem Kürttür, hem Türk'tür. Tek Milleti'dir, Tek Devlettir, Tek Bayraktır. Bu ülkede Alevi, Sunni, Kürt ve Türk sorunu yoktur. İşadamı Davut Demirel, seçime 3 gün kala güzel devletimiz güzel milletimiz herkes farkındadır. Herkes duyarlıdır. Türkiye'nin Cumhur İttifakına ihtiyacı vardır. Herkes bunun farkındadır. Türk Milletinin birlik ve beraberliği huzur ve güven için tek çare Cumhur İttifakıdır saygı ve sevgilerimle dedi.


ETİKETLER :
Diğer SİYASET haberleri
© Copyright 2024 Metropol Haber. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi