Prof. Dr. Dağduran;"Mersin'in İl Beylerine Seslendi"

Prof. Dr. Dağduran;"Mersin'in İl Beylerine Seslendi"

Prof. Dr. Dağduran;"Mersin'in Siyasi Parti İl Beyleri'ne Seslendi"
Bu haber 2023-05-05 18:57:33 eklenmiş

Prof.Dr. Dağduran; "Mersin'in İl Beyleri'ne Seslendi"

Haber/İsa ÇAKICI

www.habermetropol.net

14 Mayıs'ta yapılacak olan genel seçimlere kısa bir zaman kala, Mersin Stratejik Birliği Başkanı Türk Parlementerler Birliği Avras'ya Koordinatörü Türk Halkları Medeniyeti Vakfı Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Dağduran Mersin'de siyasi parti Mersin İl Beyleri ile biraya geldi.

Siyasi Parti Mersin İl Başkanlarının katıldığı toplantıda Mersinimizde siyasi parti tarafları arasında gelişen talihsiz olaylar sonucu kentimizin olumsuz anılmaması, Mersinimizin dostluk, kardeşlik ve huzur kenti olduğunu vurgulamak amacıyla tüm parti il başkanlarının ve basın mensuplarının katılımıyla yapılan "BARIŞ VE KARDEŞLİK" toplantısı Yedikardeşler Restaurantta gerçekleşti. Bu yemekte siyaset konuşulmadı. Bu yemeği Mersin Stratejik Birliği organize etti. Yemeğe Mersindeki siyasi parti il başkanlarının yanısıra basın mensupları katıldı. Mersin Stratejik Birliği Genel Sekreteri Dr. Mert Aydınalp kısa bir hoşgeldiniz konuşması yaparak sözü Mersin Stratejik Birliği Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davduran'a verdi.

Başkan Dağduran yaptığı açıklamada, siz değerli siyasi parti il beyleri kendinizi sadece siyasi parti olarak görmeyin, kendinizi Türk Dünyasının yesevisi olarak görün. Gerçekten sizlerle büyük görev düşüyor. Eğer bu birliği sağlayabilirsek, bugün sömürülen düzenini, sömürülmeyen bir dünya düzenini biz sağlayacağız.21. Asır Türk'ün Asrı'dır. Bunları kesinlikle ihmal etmememiz lazımdır. 2 Milletin geliş sebebi belli Yahudiler dünyayı karıştıracak, dünyanın birliğini birleştirecek Türk Milletidir. Bu yemeğin amacı da Mersin'de siyasi partilerin il beylerini biraraya toplayarak, Mersin'de birlik beraberlik olsun istedik. Birbirlerini sevmesi, birbirleri ile kaynaşması, birbirlerini koruması, birbirleri ile yakınlaşması birbirlerine tatlı bir rakip olması.

Önce 14 Mayıs'ta yapılacak olan genel seçimlerde kavgasız ve gürültüsüz geçirelim. 15 Mayıs'a da bayram havasında girelim. Kim kazanırsa kazansın güçlü bir iktidar güçlü bir muhalefet olması. Seçim sonrası ise Mersini Türk Dünyasının Turizm Kapısı yapacağız.

Mersinimizi Türk Dünyasına tanıtacağız dedi.


ETİKETLER :
Diğer SİYASET haberleri
© Copyright 2024 Metropol Haber. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi