Hasar,"Ne Sağdan Ne Soldan ATATÜRK'ÜN Yolundan"Dedi.

Hasar,"Ne Sağdan Ne Soldan ATATÜRK'ÜN Yolundan"Dedi.

Hasar,"Ne Sağdan Ne Soldan ATATÜRK'ÜN Yolundan"Dedi.
Bu haber 2023-05-03 10:43:51 eklenmiş

HASAR;"Ne Sağdan Ne Soldan ATATÜRK'ÜN Yolundan" Dedi.

Haber/İsa ÇAKICI

www.habermetropol.net

14 Mayıs'ta yapılacak olan genel seçimlerden dolayı Memleket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Memleket Partisi 28. Dönem Mersin Milletvekili Adayı Mersin'in öz evladı Dr. Z. Burak HASAR, seçim çalışmalarına Mersin'de daha da hız verdi.

Seçim çalışmaları kapsamında geldiği Akdeniz İlçesinde esnaf ve vatandaşları tek tek ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını yerinde dinledi.

Memleket Partisi Genel Başkan Yardımcısı 28. Dönem Mersin Milletvekili 1. Sıra Adayı Dr. Z. Burak Hasar ile yaptığımız hoş bir sohbetin ardından bakın sayın Vekil Adayı Hasar önemli konulara değindi.

Hasar, önceliğimiz 13. Cumhurbaşkanı adayımız saygıdeğer Genel Başkanımız sayın Muharrem İnce Liderimizi Türkiye'nin 13. Cumhurbaşkanı seçeceğiz diyen Hasar, "Tek Adam Düzenini Yıkacağız. Güçler Ayrılığını Tesis Edeceğiz" "Bu Misafirlik Fazla Uzadı SIĞINMACILARI Evlerine Göndereceğiz" "Eğitimi ve Yurtları Tarikatların Elinden Kurtaracağız." "Mülakatı Kaldıracağız. Cemaate, Tarikatlara Göre Değil, Liyakata Göre Atama Yapacağız" "Ekonomiyi Hurafelerle Değil Bilimsel Yöntemlerle Yöneteceğiz" "İHA'ları, SİHA'ları Destekliyoruz. SAVUNMA SANAYİ'sini Geliştireceğiz" diyen Mersin'in öz evladı adeta yerli ve milli Memleket Partisi Mersin Milletvekili 1. Sıra Adayı Dr. Z. Burak Hasar son olarak ise partisinin sloganı olan "NE SAĞDAN NE SOLDAN, ATATÜRK'ÜN YOLUNDAN" diyerek Mersin halkından 14 Mayıs'ta yapılacak olan genel seçimlerde o kıymetli oylarına talibiz dedi.

Seçim çalışmalarına Memleket Partisi Akdeniz İlçe Başkanı Zarife Özcerit ve İlçe Yönetimi tam kadro katılarak eşlik ettiler.


ETİKETLER :
Diğer SİYASET haberleri
© Copyright 2024 Metropol Haber. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi