Başarır,Mersin Çermikliler Derneği'nin İftar Yemeği'ne Katıldı.

Başarır,Mersin Çermikliler Derneği'nin İftar Yemeği'ne Katıldı.

Başarır, Mersin Çermikliler Derneği'nin İftar Yemeği'ne Katıldı.
Bu haber 2023-04-15 09:05:38 eklenmiş

Mersin Çermikliler Derneği İftar Yemeği Düzenlendi.

Haber/İsa ÇAKICI

www.habermetropol.net

11 Ayın Sultanı Ramazan Ayında bir çok STK, Oda ve Dernekler Ramazan Ayında iftar yemekleri vermeye devam ediyor. Yine Mersin'de yaşayan Mersin Çermikliler Derneği Başkanı Hüseyin Kahar ve dernek yönetimi tarafından alınan karar doğrultusunda 14 Nisan 2023 Tarihinde Dernek binasında hemşehrilerine iftar yemeği verdi.

Düzenlenen iftar yemeğine CHP Mersin 1. Sıra Milletvekilli Adayı Ali Mahir Başarır, CHP Toroslar İlçe Başkanı Cumali Akbaş, MHP Toroslar İlçe Başkanı Hüsnü Doğan ilçe yönetimi, Yeniden Refah Partisi Mersin İl Başkanı Topel Yıldız Parti'nin Milletvekili Adayları Taner Boz ve Ahmet Yıldırım, diğer siyasi parti temsilcileri muhtarlar, işadamları, çermikli dernek üyeleri ve seçkin davetli topluluğu katıldı.

CHP Mersin 1. Sıra Milletvekili Adayı Ali Mahir Başarır burada yaptığı açıklamada, Çermikliler Derneği’nin düzenlediği iftar programına katıldık. Dernek Başkanımız Hüseyin Kahar’a ve tüm Diyarbakırlı dostlarımıza teşekkür ediyorum. Mübarek Ramazan Ayı’nda, tutulan oruçların, edilen duaların kabul olmasını diliyorum dedi.

Mersin Çermikliler Derneği Başkanı Hüseyin Kahar ise yaptığı konuşmada, 11 Ayın Sultanı Ramazan Ayında her yıl iftar yemeği veriyoruz, bu senede kısmet oldu.

İftar yemeğimize katılan tüm gönül dostlarımıza teşekkür ediyorum. Okunan Kur'an-ı Kerim tilaveti ve edilen dualar ebediyete intikal edenlerin ruhlarına yad edildi.

Allah kabul etsin dedi.


ETİKETLER :
Diğer GÜNDEM haberleri
© Copyright 2024 Metropol Haber. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi