Tarsus Fırıncılar Odası Başkanı Suat Yasar'dan Şok Açıklama...

Tarsus Fırıncılar Odası Başkanı Suat Yasar'dan Şok Açıklama...


Bu haber 2023-04-13 10:41:12 eklenmiş

 Çok değerli birbirinden kıymetli oda üyelerimiz Ramazan ayının islam dünyamıza ülkemize bolluk bereketlik güzel bi yaşam şeklini almayı Ümit ederken bu açıklamayı buradan bir daha yapılması gerektiğini uygun bulduk fırıncılar odası genel sekreteri olup bu odanın ekmeğini yiyip çocuklarını bu odada büyüten  ve biz buna iyiniyetliliğimizle göz yumup ancak,

Görev yaptığı sürece bu odada yapılmış olan usulsüzlükleri yolsuzlukları ilerleyen gün günlerde herkes  resmî belgelerle görecek Yusuf Ziya ateşin belediye meclis üyesi olup odamızla uzaktan yakından ne üyeliği vardır nede esnaf sıfatı taşımaktadır.

Sadece geçmiş dönemlerde oda başkanlığı yapmıştır. Odamızla alakalı sosyal medya hesaplarında açıklamalar yapıp biz suç işliyormuşuz gibi bi takım açıklamalar yapılmaktadır. Bir tanesi evinde oturup yerinde durmak bilmeyen Hanife Erçetin diğeri ise Yusuf Ziya ateş fırını olmayan fırıncı olmayan biz işimizinde başındayız esnafında yanındayız. Takdir ve düşünceleri siz değerli üyelerime bırakıyorum. Hayırlı işler diliyorum.


ETİKETLER :
Diğer GÜNCEL haberleri
© Copyright 2024 Metropol Haber. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi