Büyükşehir Personeline Etkili İletişim Ve İletişim Becerileri Eğitimi

Büyükşehir Personeline Etkili İletişim Ve İletişim Becerileri Eğitimi


Bu haber 2023-04-07 13:18:28 eklenmiş

Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Mersin Üniversitesi iş birliği ile personele yönelik olarak “Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Perspektifinde İş Hayatında Etkili İletişim ve İletişim Becerileri Eğitimi” gerçekleştirildi.
İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen ve Mersin Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Recep Ünal tarafından verilen eğitimde; toplumsal cinsiyet eşitliği perspektifinde iletişimin temel kavram ve kuralları, kendini ifade edebilme, iletişimin biçimleri, empati kavramı, aktif dinleme becerisi, hitabetin temel unsurları gibi birçok konuya yer verildi.


Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Mersin Üniversitesi iş birliği ile 2023 Yılı Hizmet İçi Eğitim Planı kapsamında tüm personele yönelik olarak “Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Perspektifinde İş Hayatında Etkili İletişim ve İletişim Becerileri Eğitimi” gerçekleştirildi. Kongre Merkezi’nde düzenlenen eğitim, Mersin Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Recep Ünal tarafından verildi.
Eğitimde; toplumsal cinsiyet eşitliği perspektifinde iletişimin temel kavram ve kuralları, kendini ifade edebilme, iletişimin biçimleri, algı ve algılama, iletişim modelleri, kişilerarası iletişim sorunları, zor insanlarla başa çıkmak, sağlıklı iletişim kurmanın yolları, sözcükleri özenle seçmek, söyleyiş-ses tonumuz, beden dilimiz, itirazları/şikayetleri karşılama ve etkili çözüm bulma becerileri kazanmak için öneriler, ikna etme ve ikna yönetimi teknikleri, empati kavramı, aktif dinleme becerisi, topluluk önünde konuşma sanatı ve hitabetin temel unsurları konularına yer verildi.
Katılımcıların sorularının da cevaplandığı eğitim, interaktif olarak gerçekleştirildi.


ETİKETLER :
Diğer EĞİTİM haberleri
© Copyright 2024 Metropol Haber. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi