Akademi Derneği’nden Depremzede Gençlere Ücretsiz Eğitim Desteği

Akademi Derneği’nden Depremzede Gençlere Ücretsiz Eğitim Desteği


Bu haber 2023-03-30 11:31:20 eklenmiş

Türkiye’nin önde gelen bilim insanları, araştırmacıları, akademisyenleri ve sanatçılarını aynı çatı altında buluşturan Akademi Derneği, depremzede gençlerin eğitim sürecine destek olmaya devam ediyor.

Üniversite sınavlarına hazırlanan depremzede öğrencilerin alan ve ihtiyaçlarına göre hazırlanan yaklaşık 4 bin kitabı Türkiye’nin dört bir yanına yerleşen depremzede öğrenciler ile buluşturan Akademi Derneği, yeni bir eğitim desteği kampanyası başlattığını duyurdu.

Türkiye’den birçok ünlü ismin de sosyal medya hesaplarında paylaşarak destek verdiği bu anlamlı kampanya kapsamında 50 depremzede öğrencinin özel eğitim kurumlarında ücretsiz eğitim almasını sağlayacaklarını belirten Akademi Derneği Başkanı Doç. Dr. Onur Başar Özbozkurt, “Depremin yol açtığı yaraları sarabilmek ve ülkemizin aydınlık yarınları olan gençlerimize daha fazla destek olabilmek için tüm odağımızı onların eğitim süreçlerine vermeye devam ediyoruz” diyerek şunları kaydetti:

“Depremzedelerimize gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerimiz doğrultusunda depremden etkilenip Mersin iline yerleşen gençlerimiz içerisinde birçoğunun YKS, KPSS ve DGS sınavlarına hazırlandığını gördük. Bu kapsamda, Akademi Derneği olarak 50 gencimizin özel eğitim kurumlarında ücretsiz eğitim almalarını sağlayacağız. Böylelikle okulda gördükleri eğitime ek olarak özel eğitim kurumlarında ilgili sınavlara hazırlanabilecekler. Başvurmak isteyen gençlerimizin, Akademi Derneği’nin resmi internet sayfası veya sosyal medya hesaplarında yer alan başvuru formunu doldurması gerekiyor.”


ETİKETLER :
Diğer EĞİTİM haberleri
© Copyright 2024 Metropol Haber. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi