TÜRKİYE'NİN EN GENÇ MİLLETVEKİLİ A. ADAYI AVUKAT MUHAMMED GÜLHAN.

TÜRKİYE'NİN EN GENÇ MİLLETVEKİLİ A. ADAYI AVUKAT MUHAMMED GÜLHAN.

TÜRKİYE'NİN EN GENÇ MİLLETVEKİLİ A. ADAYI AVUKAT MUHAMMED GÜLHAN.
Bu haber 2023-03-24 08:00:35 eklenmiş

Av.Muhammed Gülhan Türkiye'nin En Genç İyi Parti Mersin Milletvekili. A. Adayı.

Haber/İsa ÇAKICI

www.habermetropol.net

Öncelikle bu cesaretinden dolayı genç kardeşimiz Avukat Muhammed GÜLHAN' ı gönülden kutluyorum. Çıktığı bu kutlu davada Allah yar ve yardımcısı olsun. Hayırlı uğurlu olsun tebrik ediyorum.

28. Dönem İyi Parti Mersin Milletvekili A. Adayı Avukat Muhammed GÜLHAN, "GENÇLER MECLİSE" sloganı ile yola çıkarak, tüm Türkiye'ye Mersin'den seslenerek, Genciz, Adiliz, Liyaakatliyiz. En Önemlisi Sizlerden Biriyiz. Biriz, Beraberiz. Çok güzel cümlelerle sözlerine başlayan İyi Parti Mersin İl Gençlik Politikaları Başkanı İyi Parti Mersin Milletvekili A. Adayı Av. Muhammed GÜLHAN 14 Mayıs'ta yapılacak olan genel seçimler öncesi ilk seçim çalışmalarına Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkanı Vahap Seçer'i makamında ziyaret ederek başladı. Genç, dinamik, proje odaklı, girişimci ruhu ile Mersin'de görev yaptığı İl Gençlik Politikaları Başkanlığı görevini de en layıkı ile yaptı. Ne diyor bakın Türkiye'nin en genç Mersin Milletvekili A. Adayı Avukat Muhammed GÜLHAN. Biz Birlikte Güçlüyüz. AZ KALDI diyoruz, ucube sisteme gençler olarak son verip, Genişletilmiş Parlamenter Sisteme geçmeye AZ KALDI.

Birlikte Kazanacağız. Tarih Yazacağız.

İyi Parti Genel Başkanımız sayın Meral Akşener'i Başbakan yapacağız.

İnanıyoruz ki, İyi Parti tüm Türkiye'de birinci parti olacak ve Türkiye, Mersin çok çok İYİ OLACAK. Buradan Türkiye'ye Türk Milletine sesleniyorum, 14 Mayıs'ta yapılacak olan genel seçimlerde o çok değerli oylarınızı İYİ PARTİ'ye sandıkta Evet deyiniz. Şimdiden destekleriniz için çok teşekkür ediyorum dedi.


ETİKETLER :
Diğer SİYASET haberleri
Arşiv Arama
- -
© Copyright 2024 Metropol Haber. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi