MSK Semt 77 Yalovaspor’u evinde 80 70 yendi

MSK Semt 77 Yalovaspor’u evinde 80 70 yendi


Bu haber 2023-03-15 12:09:17 eklenmiş

Misli.com Türkiye Erkekler Basketbol Ligi’ndeki temsilcimiz Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü, evinde Semt 77 Yalovaspor’u konuk etti. Carettalar karşılaşmayı 80-70 kazanarak, zirve iddiasını sürdürdü.
Uzun süredir depremzedelere tahsis edilmiş olan Edip Buran Spor Salonu’nda yapılan karşılaşma dengeli başladı. Her iki ekip de karşılıklı sayılar üretince, ilk çeyrek 20-17 temsilcimizin üstünlüğü ile kapandı.
İkinci periyotta inisiyatifi eline alan Carettalar, özellikle Oğulcan ve Aaron Jones’un savunmada ve hücumdaki etkili oyunuyla farkı artırdı ve ilk yarıyı 44-35 önde tamamladı.

İkinci yarıda etkili olan taraf konuk ekip Semt 77 Yalovaspor’du. Temsilcimiz bu periyotta sadece 9 sayı üretirken, konuk ekip ise 14 sayı üretti. Sayı üretimi açısından kısır geçen üçüncü çeyrek, 53-49 üstünlüğümüz ile kapandı.
Son çeyrekte ise oyunun inisiyatifini tamamen eline alan Carettalar, yakaladığı hücum şanslarını iyi değerlendirdi. Temsilcimiz son çeyrekte 27 sayı üreterek, karşılaşmayı 80-70 kazandı ve şampiyonluk yolundaki önemli bir engeli daha aşmış oldu.
Karşılaşmanın yıldızı 17 sayı, 8 ribauntla Aaron Jones olurken, Oğulcan 12 sayı ile galibiyete katkı sağlayan bir diğer isim olmayı başardı. Bu sonuçla Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü, puanını 37’ye yükseltirken, maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu.


ETİKETLER :
Diğer SPOR haberleri
© Copyright 2024 Metropol Haber. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi