DEMİREL, ''ŞOVENİZM VE IRKÇILIK BİR HASTALIKTIR'' DEDİ.
Haber/İsa ÇAKICI
www.habermetropol.net
TDP Mersin İl Başkanı Başdanışmanı Davut Demirel yaptığı açıklamada, ŞOVENİZM VE IRKÇILIK BİR HASTALIKTIR.
SPOR KARDEŞLİKTİR, DOSTLUKTUR,BİRLİK VE BERABERLİĞİN KÖPRÜSÜDÜR. ÖZELLİKLE YAKIN TARİH OLAN 1980'Lİ YILLARDAN BERİ BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE GÖLGE DÜŞÜRMEK İSTEĞİYLE GÜNÜMÜZDE BURSA'DA YAPILAN AYNI BENZER SENARYOLAR SONUÇSUZ KALACAKTIR.
SAYIN İÇİŞLERİ BAKANIM SÜLEYMAN SOYLU GEREĞİNİ YAP. BEN DAVUT DEMIREL ŞOVENİST VE IRKÇI KESİMLERE SESLENİYORUM HADDİNİZİ BİLİN.
DİYARBAKIR TÜRKİYE'DE OLDUĞU GİBİ TÜRKİYE'DE DİYARBAKIRDADIR. DİYARBAKIR TÜRKİYE'DİR, TÜRKİYE KALACAKTIR. BURSA DİYARBAKIRIN MEŞRU BİR PARÇASIDIR DEDİ.
Bursaspor, karşılaşmayı 2-1 kazanırken; maçta yaşanan olaylar damga vurdu. Olaylar maç öncesinde başladı. Amedsporlu futbolcular, zemini incelemek için sahaya çıktığında, Bursaspor forması giyen futbolcular ile tartışma yaşadı. İki takım futbolcuları arasında yaşanan arbedeye çevik kuvvet polisleri müdahale etti. Olaylar maç sırasında da devam etti. Sahaya çok sayıda su şişesi ve yabancı madde fırlatıldı.