BAŞKAN AYDOĞAN'DAN MALATYALILAR DERNEKLER PLARTFORMUNA TAZİYE ZİYARETİ

BAŞKAN AYDOĞAN'DAN MALATYALILAR DERNEKLER PLARTFORMUNA TAZİYE ZİYARETİ

BAŞKAN AYDOĞAN'DAN MALATYALILAR DERNEKLER PLARTFORMUNA TAZİYE ZİYARETİ
Bu haber 2023-03-05 13:10:02 eklenmiş

BAŞKAN AYDOĞAN'DAN MALATYALILAR DERNEKLER PLARTFORMUNA TAZİYE ZİYARETİ

Haber/İsa ÇAKICI

www.habermetropol.net

Mersinde faaliyet veren Haçova Kültür Derneğinde biraraya gelen Deva Partisi Mersin İl Başkanı Doç. Dr. Güran Dinçer, Deva Partisi Toroslar İlçe Başkanı İşkadını Sultan Aydoğan, Deva Partisi Mezitli İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz ve partililer ile birlikte, Malatya İl'i dahil 10 İl'imizde meydana gelen Merkez Üssü K.Maraş İl'i Pazarcık ve Elbintan'da yaşanan asrın felaketi olan iki büyük depremde Malatya'da ve diğer 10 İl'de hayatını kaybeden depremzeler için taziye ziyareti yaptılar.

Malatya Dernekler Plartformu Adına Başkan İnşaat Mühendisi Aziz Durdu, Dernek Başkan Yardımcısı Ramazan Gedik, Derneğin Yürütme Kurulu Üyesi Ahmet Güler ve Dernek Üyeleri Deva Partisi Teşkilatını karşıladılar. Diğer yandan Türkiye Emekliler Derneği Mersin Şube Başkanı Cemal Akbudak da toplantıda olması gözlerden kaçmadı.

Karşılıklı sohbetin ardından yapılan açıklamalarda, depremde hayatını kaybeden depremzede vatandaşlarımız için başsağlığı dileklerinde bulunuldu.

Deva Partisi Toroslar İlçe Başkanı Sultan Aydoğan ise burada yaptığı açıklamada, öncelikle deprem bölgelerinde enkaz altında kalan ve hayatını feci bir şekilde kimi vatandaşımız soğuktan kimi vatandaşımız ise enkaz altında adeta ölüme terkedilerek hayatlarını kaybetmiştir. Kendimi de bir depremzede sayıyorum, kendi memleketimde kardeşimi, eşin ve yiğenlerimi 8 katlı bir çökmüş yıkılmış kağıt gibi olmuş bir enkazdan kendi tırnaklarımızla çıplak ellerimizle enkaz altından sağ olarak çıkardık ve Mersin'e hastaneye getirerek tedavi altına aldık. Buradan tüm enkaz altında kalarak hayatlarını kaybeden depremzede vatandaşlarımıza Allahtan rahmet diler, yine enkaz altından yaralı olarak kurtulan ve çeşitli hastanelerde tedavi altına alınan tüm hasta depremzede vatandaşlarımıza da Allahtan acil şifalar diliyorum.

Sahipsiz Türkiye'nin sahipleneceği bir parti olarak Türkiye'nin DEVA'sı hazır dedi.


ETİKETLER :
Diğer DÜNYA haberleri
© Copyright 2024 Metropol Haber. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi