DEVA PARTİSİ TOROSLAR İLÇE TEŞKİLATI'NA SÜPRİZ ZİYARETLER

DEVA PARTİSİ TOROSLAR İLÇE TEŞKİLATI'NA SÜPRİZ ZİYARETLER

DEVA PARTİSİ TOROSLAR İLÇE TEŞKİLATI'NA SÜPRİZ ZİYARETLER
Bu haber 2023-03-04 00:04:29 eklenmiş

DEVA PARTİSİ TOROSLAR İLÇE TEŞKİLATI'NA SÜPRİZ ZİYARETLER

Haber/İsa ÇAKICI

www.habermetropol.net

DEVA PARTİSİ TOROSLAR İLÇE TEŞKİLATI'NA SÜPRİZ ZİYARETLER DEVAM EDİYOR.

Deva Partisi Toroslar İlçe Başkanı Sultan AYDOĞAN'a ilk ziyareti depremzede olan Malatya'dan gelen Battalgazi Merkez İlçe Başkanlığı Teşkilat Sorumlusu YUSUF ÇATAK oldu. Başkan Aydoğan ve Çatak ile karşılıklı yapılan hoş sohbetin ardından ülkede yaşanan deprem felaketi ve siyaset konuları masaya yatırıldı.

Diğer yandan Mersinde faaaliyet veren Faralya Çiçekevi İşletme Sahibi Umut TÜRÜMÜŞ de Deva Partisi Toroslar İlçe Başkanı İşkadını Sultan Aydoğan'ı partinin İlçe binasında nezaket ziyareti yaparak çiçek takdiminde bulundu.

Başkan AYDOĞAN yaptığı açıklamada Deva Partimize büyük ilgi ve alakanın olması bizleri son derece memnun etmekte, halkımızın bizi tercih etmeleri son derece sevinrici bir durum. Bilindiği gibi yaklaşan genel seçimler öncesi Deva Partisi'ne çok büyük katılımlar oluyor. Bu durum partimize gün geçtikçe gücüne güç katmaktadır. Bizlere nezaket ziyareti yapan tüm arkadaşlarımızı gönülden kutluyorum. Bizleri ziyaret eden değerli yol ve dava arkadaşlarımıza sonsuz teşekkürler ediyorum. Yineliyorum Türkiye'nin Deva'sı, Toroslar'ın Deva'sı herzaman için hazırdır diyor, bu nezaket ziyaretlerinden dolayı da kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum diyen Başkan Aydoğan son olarak ise “Biz milletimizin hak ettiği, tam demokratik bir yönetim anlayışını hakim kılmak için ortaya koyduğumuz çalışmaların arkasındayız.

Türkiye’yi karanlık tablodan çıkarmak ve otoriter anlayıştan kurtarmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz dedi.


ETİKETLER :
Diğer SİYASET haberleri
Arşiv Arama
- -
© Copyright 2024 Metropol Haber. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi