Tarsus Belediyesi’nin Deprem Bölgesindeki Seferberliği Sürüyor

Tarsus Belediyesi’nin Deprem Bölgesindeki Seferberliği Sürüyor


Bu haber 2023-03-03 13:56:50 eklenmiş

Tarsus Belediyesi Heyeti ve Şefkat Ekibi, depremin olduğu Adıyaman’a giderek, bir yardım TIR’ını daha ulaştırdı. Ayrıca, Adıyaman’da devam eden çalışmalara destek olmak için bölgeye gönderilen iş makineleri, heyelan nedeniyle kapanan yolları açtı.

Türkiye’nin birçok noktasında olan depremler sonrasında, Tarsus’un tek yürek olduğu afette, yardımlar ulaştırılmaya devam ediyor. Tarsus Belediyesi Heyeti ve Şefkat Ekibi depremin olduğu Adıyaman’a giderek hem yardım TIR’ını ulaştırdı,  hem de bölgede meydana gelen heyelan nedeniyle kapanan yolları açtı.

İçerisinde çocuklar için yiyecek içecek, iç çamaşırı, hijyen malzemesi, polar battaniye, yastık, yorgan, 5 litrelik su, küçük tüp ve bakliyatların bulunduğu yardım TIR’ı Adıyaman’a ulaştırıldı. Mahalle mahalle dolaşan ekipler, yaraları sarmak için vatandaşlarla bir araya geldi. Onların ihtiyaçlarını karşılayarak yardımları dağıttı.

HEYELAN NEDENİYLE KAPANAN YOLLAR AÇILDI

Deprem bölgesi olan Adıyaman’da devam eden çalışmalara destek olmak için gönderilen iş makineleri ise heyelan nedeniyle kapanan yolları açtı.  Yaşam mücadelesi veren vatandaşlar için Tarsus Belediyesi tüm seferberliğini ilan ederek çalışmalarını Adıyaman’da sürdürüyor.

ADIYAMAN’IN YARALARINI SARMAK İÇİN GÖRÜŞMELER YAPILDI

Heyet, aynı zamanda CHP Adıyaman Koordinasyon Merkezi’nde bölgede bulunan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, CHP Adıyaman İl Başkanı Burak Binzet ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Üyesi Abdurrahman Tutdere ile bir araya gelerek, Adıyaman’ın yaralarını sarmak için devam edecek olan destekler ve planlanan projeler hakkında görüş alışverişinde bulundu.


ETİKETLER :
Diğer YAŞAM haberleri
© Copyright 2024 Metropol Haber. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi