Begüm Polat'dan Tekbire Eleştiriye İsyan

Begüm Polat'dan Tekbire Eleştiriye İsyan


Bu haber 2023-03-03 13:34:27 eklenmiş

Şarkıcı ve sosyal medya fenomeni Begüm Polat, ülkemizde yaşanan deprem felaketiyle kolları sıvadı ve gerçekleştirdiği organizasyon ve kendi imkânlarıyla 6 Tır yardımı bölgeye yolladı.

Begüm Polat hayranlarının Tır yola çıkarken güzel sanatçıyla tekbir getirmeleri yoğun eleştiriye sebep olunca, sosyal medya ikiye bölündü Begüm Polat isyan etti. Sevilen şarkıcı Begüm Polat “Saçım sarı, sahnede mini etek giyiyorum diye tekbir getirmemi eleştirenler, ben Allah ismini anmadan hiçbir işe adım atmam. İnsanlık ve iman ne sarı saçta ne mini etekte değil yürektedir, ben insanlığımı yaptım keşke eleştirenler benim çeyreğimi yapsaydı, oradaki zorluğu acıyı bilselerdi, siz konuşun ben her an rabbimi anarım” dedi.

Güzel şarkıcı burası Müslüman bir ülke biz her dine nasıl saygılıysak bize de saygı duyacaklar ifadesinde bulunurken avukatına talimat verdiğini yaptığı yardımları provoke edenlere dava açılacağını alacağı tazminatı da depren bölgesine bağışlayacağını sözlerine ekledi. Afet bölgesine yola çıkardığı yardım Tır’ı hareket ederken tekbir getirdiği için eleştiri alan Begüm Polat, sosyal medyasında yayınladığı video ile de kendisine söylenenlere ağır bir dille cevap verdi.


ETİKETLER :
Diğer MAGAZİN haberleri
© Copyright 2024 Metropol Haber. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi