TUNCA;''KALBİMİZ TÜRKİYE İÇİN ATIYOR''DEDİ.

TUNCA;''KALBİMİZ TÜRKİYE İÇİN ATIYOR''DEDİ.

TUNCA;''KALBİMİZ TÜRKİYE İÇİN ATIYOR''DEDİ.
Bu haber 2023-02-16 11:45:40 eklenmiş

TUNCA;''KALBİMİZ TÜRKİYE İÇİN ATIYOR''DEDİ.

Haber/İsa ÇAKICI

www.habermetropol.net

Deprem Felaketinin 11. gününde bir can kaybının yaşandığı 10 İl'imizde 100 bini de geçen yaralımız oldu. Allah ülkemize böyle bir acı felaketi bir daha yatmasın diyor, depremde etkilenen depremzedeler bir çok İl'lere aktarıldı.

TÜRKİYE DEĞİŞİM PARTİSİ MERSİN İL TEŞKİLATI YARDIM ELİNİ UZATMAYA DEVAM EDİYOR.

Türkiye Değişim Partisi Mersin İl Başkanı Sema Tunca ve özellikle TDP Mersin İl Başkan Yardımcısı Cüneyt Güneş ile birlikte gece demiyorlar, gündüz demiyorlar, Mersin'e gelen depremzeler için konaklayan yerlere bizzat araçları ile yardımları taşımaları gözlerden kaçmıyor.

Diğer yandan TDP Mersin İl Başkan Vekili İşadamı İsa Çelik ise hem partisi adına hem işletme sahibi olduğu ÇELİK ET EVİ firması adına HATAY İl'imize 1 Tır yardımı deprem bölgesine elden teslim etmesi de takdire şayan bir durum.

Dünya TÜRKİYE'ye yardımını yaptı. Türkiye 10 İl'imize çığ gibi aktı. Akdenizin İncisi Güzel İl'imiz MERSİN'de deprem bölgesi 10 İl'imize gönülden çığ gibi gerek çadır, gerek gıda, gerek ısıtıcı, pattaniyeden yatağa kadar giysiden çocuk bezine kadın pedine kadar elinden gelen her türlü yardım malzemelerini yapmış oldu.

Türkiye Değişim Partisi Mersin İl Başkanı Sema TUNCA, yaptığı açıklamada, 10 İl'imizde çok feci bir 2 büyük deprem yaşandı. Çok sayıda insanımızı toprağa verdik. Yaralı sayımız gün geçtikçe artmaya hala devam ediyor. Enkaz altından göçük altından hala canlarımız mevcut. İnşallah sağ selim kurtulurlar. Bilindiği gibi İl'imize depremzedeler geldiler değişik yerlerde barınıyorlar.

Başkan Tunca, TDP olarak yardım elimizi sürdürmeye devam ediyoruz. Altını çizmek istediğim bir hususu söylemek istiyorum. Yardım eli uzatacak olan hayırsever vatandaşlarımız, depremzelerimizin ihtiyaç duyduğu yardımları sağlamalarını istiyoruz. Kalbimiz depremzede vatandaşlarımız için atıyor.

Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet diler, yaralı olarak kurtulan ve hastanelerde tedavi gören depremzede vatandaşlarımıza da Allah acil şifalar versin diyor, ülkemiz bir daha böyle bir felaketle karşı karşıya kalmasın diyorum. TDP olara yardım elimiz Mersin'deki afetzedelerimize devam edcektir dedi.


ETİKETLER :
Diğer DÜNYA haberleri
Arşiv Arama
- -
© Copyright 2024 Metropol Haber. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi