BAŞKAN AYDOĞAN TOROSLAR CEMEVİ ÇORBA ETKİNLİĞİNE KATILDI.

BAŞKAN AYDOĞAN TOROSLAR CEMEVİ ÇORBA ETKİNLİĞİNE KATILDI.

BAŞKAN AYDOĞAN TOROSLAR CEMEVİ ÇORBA ETKİNLİĞİNE KATILDI.
Bu haber 2023-02-03 11:55:17 eklenmiş

BAŞKAN AYDOĞAN TOROSLAR CEMEVİ ÇORBA ETKİNLİĞİNE KATILDI.

Haber/İsa ÇAKICI

www.habermetropol.net

DEVA PARTİSİ TOROSLAR İLÇE BAŞKANI İŞKADINI SULTAN AYDOĞAN VE İLÇE TEŞKİLATI TOROSLAR ALEVİ KÜLTÜR DERNEĞİ'NİN TOROSLAR CEMEVİ'NDE VERDİĞİ ÇORBA İKRAMI ETKİNLİĞİNE KATILIM SAĞLADILAR.

ÇORBA ETKİNLİĞİNE MERSİN İL EMNİYET MÜDÜRÜ MEHMET ASLAN, TOROSLAR BELEDİYE BAŞKANI ATSIZ AFŞIN YILMAZ, SİYASİ PARTİ İL, İLÇE BAŞKANLARI, STK BAŞKAN VE TEMSİLCİLERİNİN YANISIRA ÇOK SAYIDA SEÇKİN DAVETLİ TOPLULUĞU KATILDI.

TOROSLAR ALEVİ KÜLTÜR DERNEĞİ HÜSEYİN DEĞERLİ KÜRSÜDE YAPTIĞI AÇIKLAMADA,

BAŞKAN DEĞERLİ, değerli canlar, batı emperyalizimi tarafından dört bir yandan ateş çemberi içine alınmış durumda ABD, Güney ve Yunanistan'a onbinlerce tank ve asker yerleştirmiştir. Suriyenin durumu ortada. Ukrayna hakeza.16 Temmuz 2016 Türk Milletinin ordusuyla polisiyle birleşip ABD desteğiyle alçakça darbeye kalkışan FETÖ TERÖR ÖRGÜTÜ yerle bir edilmiştir. PKK hendeklere gömülmüştür. Ancak, düşman boş durmuyor her türlü provakasyon yapmak için bekliyor. Bize düşen görev birliğimizi güçlendirmektir. Burada bulunan değerli dostlar değerli canlar mevlam birliğimizi daim etsin. Verdiğimiz çorba etkinliğimize hoş geldiniz şeref verdiniz dedi.

DEVA PARTİSİ TOROSLAR İLÇE BAŞKANI İŞKADINI SULTAN AYDOĞAN İSE YAPTIĞI AÇIKLAMADA, SAYIN BAŞKANIMIZIN DAVETİ ÜZERİNE TOROSLAR CEMEVİNDEKİ ÇORBA İKRAMI ETKİNLİĞİNE İLÇE TEŞKİLATIMIZ OLARAK KATILDIK. SAYIN HÜSEYİN BAŞKANIMIZA VE YÖNETİMİNE BU NAZİK DAVETLERİNDEN DOLAYI KENDİSİNE PARTİM ADINA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM. BUTÜR ETKİNLİKLER İNSANLARI KAYNAŞTIRIYOR, BİRLEŞTİRİYOR GÜZEL BİR ETKİNLİK OLMASINI SAĞLIYOR. BU TÜR ETKİNLİKLERE TOROSLAR DEVA OLARAK HER ZAMAN KATILACAĞIZ DEDİ.


ETİKETLER :
Diğer SİYASET haberleri
Arşiv Arama
- -
© Copyright 2024 Metropol Haber. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi