TDP MERSİN İL TEŞKİLATI'NDAN KIŞ'A NEZAKET ZİYARETİ

TDP MERSİN İL TEŞKİLATI'NDAN KIŞ'A NEZAKET ZİYARETİ

TDP MERSİN İL TEŞKİLATI'NDAN KIŞ'A NEZAKET ZİYARETİ
Bu haber 2023-01-27 13:21:45 eklenmiş

TDP MERSİN İL TEŞKİLATI'NDAN KIŞ'A NEZAKET ZİYARETİ

Haber/İsa ÇAKICI

www.habermetropol.net

TÜRKİYE DEĞİŞİM PARTİSİ MERSİN İL BAŞKANI SEMA TUNCA VE İL YÖNETİM KURULU ÜYELERİ İLE BİRLİKTE ÇUKUROVA SİFED YÖNETİM KURULU BAŞKANI HÜSEYİN KIŞ'A NEZAKET ZİYARETİ YAPTILAR.

YAPILAN KARŞILIKLI HOŞ SOHBETİN ARDINDAN TDP MERSİN İL BAŞKANI SEMA TUNCA BURADA YAPTIĞI AÇIKLAMADA, DEĞERLİ BAŞKAN SAYIN KIŞ BEYEFENDİ BEN VE İL TEŞKİLATIMI KABUL ETTİĞİ İÇİN KENDİSİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM. BAŞKAN KIŞ'A TDP GENEL BAŞKANIMIZIN SEVGİ VESELAMLARINI İLETTİK. TÜRKİYENİN SON YILLARDA ZOR SÜREÇ YAŞAĞININ ALTINI ÇİZDİK. ÇARE SARIGÜL DEDİK. TÜRKİYEDE DEĞİŞİMİN ŞART OLDUĞUNU İFADE ETTİK. BİLİNDİĞİ GİBİTÜRKİYEDE EKONOMİ ALT ÜST OLMUŞ SANAYİCİLERİMİZİN SORUN VE SIKINTILARINI DA ÇOK İYİ BİLİYORUZ. BU NEDENLE STK'LARIMIZI ZİYARET EDEREK PARTİ PROGRAMLARIMIZI ANLATIYORUZ. VE TÜRKİYENİN TEK PARTİSİ TDP'DİR DEDİ.

BAŞKAN KIŞ İSE YAPTIĞI AÇIKLAMADA, Çukurova SİFED Yönetim Kurulu Başkanı Derya Grup Kurucusu ve Başkanı İşadamı Hüseyin Kış, yapılan ziyarette, bugün ziyaretimize gelen Türkiye Değişim Partisi Mersin İl Başkanı Sayın Sema TUNCA ve İl Yönetim Kurulu Üyeleriyle gündeme dair gelişmeleri değerlendirdik. Sayın Başkana ve Yönetim Kurulu Üyelerine nezaketleri için teşekkür ederim dedi.


ETİKETLER :
Diğer SİYASET haberleri
Arşiv Arama
- -
© Copyright 2024 Metropol Haber. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi