ŞİMŞEK; ''KADINLAR İSTERSE HERŞEYİ BAŞARIR'' DEDİ.

ŞİMŞEK; ''KADINLAR İSTERSE HERŞEYİ BAŞARIR'' DEDİ.

ŞİMŞEK; ''KADINLAR İSTERSE HERŞEYİ BAŞARIR'' DEDİ.
Bu haber 2022-12-09 10:00:42 eklenmiş

ŞİMŞEK; ''KADINLAR İSTERSE HERŞEYİ BAŞARIR'' DEDİ.

Haber/İsa ÇAKICI

www.habermetropol.net

Mersin Şoförler ve Otomobilciler Cemiyeti Başkan Vekili MESKOOP Başkanı Şimşek Group Yönetim Kurulu Başkanı Halit Şimşek ile KADIN ŞOFÖRLERE DAİR güzel bir röportaja imza attık. Yıllarca Mersin-Erdemli hattında yolcu taşımacılığının öncü ismi MESKOOP MİNİBÜS KOOPERATİFİ kendi hattında 140 aracı ile güvenilir, saygı, sevgi ve güler yüzlü bir anlayışla yolcularını taşımanın onurunu ve gururunu yaşıyor.

140 ERKEK ŞOFÖRÜ İLE YOLCU TAŞIMACILIĞI YAPAN MESKOOP MİNİBÜS KOOPERATİFİ BAŞKANI HALİT ŞİMŞEK, KENDİ HATTINDA ÇALIŞAN ERKEK ŞOFÖRLERİ İLE GURUR DUYUYOR. ERKEK ŞOFÖRLERİ DE BAŞKANLARI HALİT ŞİMŞEK İLE ÇALIŞMANIN ONURUNU VE GURURUNU YAŞIYOR.

BAŞKAN ŞİMŞEK İLE KADIN ŞOFÖRLERİ KONUŞTUK. BAKIN BAŞKAN HALİT ŞİMŞEK NELER DEDİ.

ŞİMŞEK,YILLAR ÖNCE ''KADIN ŞOFÖRLERE MERSİN'DE ÇALIŞMA İMKANI VERDİK VE BİR İLKE MESKOOP MİNİBÜSLERİ OLARAK İMZAMIZI ATTIK DEDİ.

ŞİMŞEK, KADIN ŞÖFÖRLER KENT ULAŞIMINA YÖN VERİYOR.

Mersin'de şehir içi güzergahta yolcu taşıyan kadın minibüs ve otobüs şoförleri, kent ulaşımına yön verdikleri zorlu görevlerini başarıyla yapıyorlar. Başkan ŞİMŞEK,"Erkek işi" olarak görülen mesleklerini trafikte yaşadıkları sıkıntılara rağmen sürdüren ve "Şoför Nebahat"lar olarak anılan kadınlar, çevreden aldıkları olumlu görüşlerle direksiyon başından ayrılmıyorlar. "Kadınlar isterse her şeyi başarır" anlayışıyla yolcularını taşıyan otobüs ve minibüs şoförleri, kent içinde tüm güzergahlarda görevlerini başarıyla sürdürüp ulaşıma yön veriyorlar. Kadın şoförlerin zorluklarla karşılaşmasına rağmen yılmadıklarını dile getiren Şimşek, kadınların güçlü ve dimdik durabileceklerini göstermeye çalıştıklarını ifade etti. Şimşek, kadın şoförler zorlukla da olsa başarıyorlar, işlerinin üstesinden geliyorlar. Erkek işini yapıyorlar, en iyi şekilde yapıyorlar. Şimşek, kadın şoförlere "Elinin hamuruyla bu işe kalkışma' diyenler oluyor" Kadın Şoförlerin sabır ve azimle her işin üstesinden gelebileceğine dikkati çekti.

Şimşek son olarak ise kadınlar güler yüzlü, tatlı dilli. İncitmiyorlar. En iyisini yapıyorlar, MESKOOP MİNİBÜS hattımızda çalışmak isteyen KADIN ŞOFÖRLERİMİZE kapımız her zaman açıktır dedi.


ETİKETLER :
Diğer GÜNDEM haberleri
Arşiv Arama
- -
© Copyright 2024 Metropol Haber. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi