İYİ PARTİ TOROSLAR İLÇE BAŞKAN ADAYI KIYAS USLU'DAN MESAJ

İYİ PARTİ TOROSLAR İLÇE BAŞKAN ADAYI KIYAS USLU'DAN MESAJ

İYİ PARTİ TOROSLAR İLÇE BAŞKAN ADAYI KIYAS USLU'DAN MESAJ
Bu haber 2022-12-01 12:57:29 eklenmiş

TOROSLAR'A İYİ GELECEK!.

İYİ PARTİ TOROSLAR İLÇE BAŞKAN ADAYI HARİTA MÜHENDİSİ KIYAS USLU'DAN MESAJ

Haber/İsa ÇAKICI

www.habermetropol.net

3 ARALIK 2022 TARİHİNDE CUMARTESİ GÜNÜ SAAT 10:00*17:00 ARASI YUNUS EMRE KÜLTÜR MERKEZİNDE GERÇEKLEŞECEK OLAN İYİ PARTİ TOROSLAR İLÇE BAŞKANLIĞI 3. OLAĞAN GENEL KURULU SEÇİMİNDE İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAY OLAN HARİTA MÜHENDİSİ KIYAS USLU, ÖNCE ÖZGEÇMİŞİNDEN BAHSETTİ, ARDINDAN PARTİLİLERİNE VE DELEGELERİNE ÇOK ÖNEMLİ MESAJ VERDİ.

İLÇE BAŞKAN ADAYI KIYAS USLU ÖZGEÇMİŞİ ŞÖYLE: 1966 Yılında Mersin de doğdum, 1975 Yılında Cengiz Topel ilköğretim okulunu bitirdim. 1985 Yılında Gazi Lisesininden mezun oldum. 1991 Yılında da Karadeniz Teknik Üniversitesinden Harita Mühendisi olarak mezun oldum. Evli ve 2 çocuk babasıyım. 30 Yıldır Mersinde Serbest Harita Mühendisi olarak çalışmaktayim. Son 20 Yıldır Toroslarda siyaset yaparak 2004-2014 Yılları Arası Toroslar Belediyesi Meclis üyesi olarak görev yaptım. 25 Ekim 2017 de kurulan IYI Partimin Kurucu Ilçe Başkan Yardımcısı , ardından Mersin İL Başkan Yardimcisi ve Kasim 2019 dan bugüne kadar İYİ Parti Toroslar Ilçe Sekreteri olarak görev yaptım. Partimizin almış olduğu kongre kararı gereğince Delegelerin hür ve demokratik oyları ile IYİ Parti Toroslar İlçe Başkanlığına adayım.

İyi Parti Toroslar İlçe Başkan ADAYI Harita Mühendisi Kıyas Uslu, SAYGIDEGER İYİ PARTİ TOROSLAR İLÇE DELEGELERİMİZ VE ÜYELERİMİZ BEN TOROSLAR İLÇE BAŞKAN ADAYI HARİTA MÜHENDİSİ KIYAS USLU 3 ARALIK 2022 TARİHİNDE CUMARTESİ GÜNÜ 10.00 İLE 17.00 SAATLERİ ARASINDA YUNUS EMRE KÜLTÜR MERKEZİ NDE YAPILACAK OLAN 3. OLAGAN GENEL KURULA TÜM PARTİLİLERİMİZİ BEKLİYOR VE ELEGELERİMİZİN HÜR VE DEMOKRATİK OYLARINA TALİBİM.

TOROSLAR'A İYİ GELECEK SLOGANI İLE ÇIKTIĞIMIZ BU KUTLU YOLDA, DAHA İYİ BİR TOROSLAR, DAHA İYİ BİR MERSİN DAHA İYİ BİR TÜRKİYE İÇİN HEDEFE SİZLERLE BİRLİKTE GENEL BAŞKANIMIZ SAYIN MERAL AKŞENER İN SÖYLEMİ GİBİ AZ KALDI.


ETİKETLER :
Diğer SİYASET haberleri
Arşiv Arama
- -
© Copyright 2024 Metropol Haber. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi