TÜRKİYE DEĞİŞİM PARTİSİ MERSİN İL TEŞKİLATI TÜRKİYE EMEKLİLER DERMEĞİNİ ZİYARET ETTİ.

TÜRKİYE DEĞİŞİM PARTİSİ MERSİN İL TEŞKİLATI TÜRKİYE EMEKLİLER DERMEĞİNİ ZİYARET ETTİ.

TÜRKİYE DEĞİŞİM PARTİSİ MERSİN İL TEŞKİLATI TÜRKİYE EMEKLİLER DERMEĞİNİ ZİYARET ETTİ.
Bu haber 2022-12-01 11:53:26 eklenmiş

TÜRKİYE DEĞİŞİM PARTİSİ MERSİN İL TEŞKİLATI TÜRKİYE EMEKLİLER DERNEĞİ MERSİN ŞUBESİ'NE NEZAKET ZİYARETİNDE BULUNDU.

Haber/İsa ÇAKICI

www.habermetropol.net

Türkiye Değişim Partisi Mersin İl Başkanı Sema Tunca ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Türkiye Emekliler DERNEĞİMersin Şube Başkanı Cemal Akbudak'ı ziyaret ettiler.

Karşılıklı hoş sohbetin ardından Türkiye Emekliler Derneği Cemal Akbudak burada yaptığı açıklamada Türkiye'de ve Mersin İl'imizde emeklilerimizin aldığı emekli maaşlarının yetmediğini ve evlerini geçindiremediğinin altını çizdi. Emeklilerimiz perişan durumda Hükümetin bir an önce önlem alması gerekmektedir. Maaş yönünden bir iyileştirmeye gitmesi gerekiyor. Mevcut Cumhur İttifakının bu konuda önemli bir çalışma yapmasını tüm emeklilerimiz bekliyor dedi.

Daha sonra söz alan Türkiye Değişim Partisi Mersin İl Başkanı Sema Tunca ise burada yaptığı açıklamada, Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanımız Sayın Mustafa Sarıgül'ün Türkiye'de ne kadar emeklilerimiz varsa, emeklilerimiz çin güzel çalışmalarımız projelerimiz hazır diyen Tunca, her vatandaşın Türkiye'de yaşadığı için mutlu ve keyifli olmasını istediklerini belirten TUNCA, şunları söyledi: "Asgari ücret, emekli maaşları, memur maaşları açlık sınırının altında kalmayacak şekilde acilen hemen güncellenmelidir. Emeklilerimize bayramlarda verilen ikramiyeler son derece komik kaldı. Hiç olmazsa emeklilerimiz torunlarının yüzünü güldürsün diye bir asgari ücret tutarında bayram hediyesi yapılmalıdır.." Türkiye Değişim Partisinin ana felsefesinin "ekonomik milliyetçilik" olduğunu belirten TUNCA, Türkiye'nin çaresinin kendine yeter hale gelmesi olduğunu, bunun için de çalışmalarımız devam ediyor dedi.


ETİKETLER :
Diğer SİYASET haberleri
© Copyright 2024 Metropol Haber. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi