TAVŞAN; ''BİZİM PARTİMİZİN HEDEFİ HAK VE ADALET'TİR'' DEDİ.

TAVŞAN; ''BİZİM PARTİMİZİN HEDEFİ HAK VE ADALET'TİR'' DEDİ.

TAVŞAN; ''BİZİM PARTİMİZİN HEDEFİ HAK VE ADALET'TİR'' DEDİ.
Bu haber 2022-11-29 14:19:21 eklenmiş

TAVŞAN; ''BİZİM PARTİMİZİN HEDEFİ HAK VE ADALET'TİR'' DEDİ.

Haber/İsa ÇAKICI

www.habermetropol.net

HAK VE ADALET PARTİSİ GENEL BAŞKANI YİĞİT ZEKİ ÖZTÜRK'ÜN OLURU ile HAK VE ADALET PARTİSİ DOĞU VE GÜNEYDOĞU BÖLGESİ TEŞKİLATLANMADAN SORUMLU BÖLGE BAŞKAN YARDIMCISI VE (HAP) GENEL BAŞKAN YARDIMCILIĞI GÖREVİNE ATANAN FATMA TAVŞAN ÇALIŞMALARINA BÖLGEDE HIZ VERDİ. TAVŞAN, GENEL BAŞKANI SAYIN YİĞİT ZEKİ ÖZTÜRK İLE YOL YÜRÜMENİN ONURUNU VE GURURUNU YAŞIYORUM DİYEREK BU KUTLU DAVAMIZDA YAPILACAK OLAN GENEL SEÇİMLERDE PARTİMİZ TÜRKİYE'DE İSTENİLEN NOKTAYA TAŞIYACAĞIZ.

TAVŞAN GİTTİĞİ HERYERDE HAK VE ADALET PARTİSİ'NİN MİSYONUNU VİZYONUNU ANLATARAK ÖZELLİKLE KADINA ŞİDDETE HAYIR DİYORUZ DİYEREK KONUŞMASINI ŞÖYLE SÜRDÜRDÜ.

TAVŞAN, Partimiz Haktan, Adaletden, Hukuktan, Demokrasiden, Özgürlükten, Barıştan,Milli Birlik bera berlikten,kardeşlikten, yana bir partidir. Biz insanlara insan olarak bakarız. Kalbinin,ruhunun güzelliğine bakarız. Dürüst olup olmadığına bakariz. Allah korkusu, saygısı, sevgisine bakarız. Kul hakkı yiyip yememe korkusuna bakarız. İnsanların,dini, dili milliyeti mezhebi statüsü makam mevkisi zenginliğine, fakirliğine, fukaralığına kimin oğlu çocuğu,olmadığına bakılmaksızın herkes bizim için eşittir deriz.

Herkes için "HAK VE ADALET" deriz. TAVŞAN, KADINA ŞİDDETE DUR DİYORUZ.

Ey Erkekler!.. Bir Kadını ağlatırken çok dikkat edin. Çünkü Allah Gözyaşını görür ve sayar. Kadın erkeğin kaburgasından yaratıldı. Ayaklarından yaratılmadı; Ezilir diye. Başından da yaratılmadı; üstün olmasın diye. Ama göğsünden yaratıldı; Eşit olsun diye. Kolun biraz altından yaratıldı; korusun diye. Kalp hizasından yaratıldı; sevilsin diye. Erkeğe güç verildi kadına zulüm etsin diye değil ; Onu korusun kollasın diye. Bir kadını üzmek,insanlığı üzmek demektir. Çünkü o, Hem annedir Hem kardeştir Hem eştir Hem arkadaştır Hem de her şeydir. SAYGILARIMLA.


ETİKETLER :
Diğer SİYASET haberleri
Arşiv Arama
- -
© Copyright 2024 Metropol Haber. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi