VATAN VE HÜRRİYET PARTİSİ GENEL BAŞKANI YALÇIN DOĞAN MERSİN'DE.

VATAN VE HÜRRİYET PARTİSİ GENEL BAŞKANI YALÇIN DOĞAN MERSİN'DE.

VATAN VE HÜRRİYET PARTİSİ GENEL BAŞKANI YALÇIN DOĞAN MERSİN'DE.
Bu haber 2022-11-28 10:54:40 eklenmiş

VATAN VE HÜRRİYET PARTİSİ GENEL BAŞKANI YALÇIN DOĞAN MERSİN'DE.

Haber/İsa ÇAKICI

www.habermetropol.net

Vatan ve Hürriyet Partisi Mersin İl Başkanlığı 1.Olağan Kongresinde Tek liste ile gidilen Kongrede Vatan ve Hürriyet Partisi Mersin İl Başkanlığı'na Selim TÜFEKÇİ seçildi.

Kongreye Vatan ve Hürriyet Partisi Genel Başkanı Yalçın DOĞAN, Genel Başkan Yardımcısı Ayfer Özbek Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Yıldırım, parti'nin Akdeniz İlçe Başkanı Mustafa Cengiz, Toroslar İlçe Başkanı Mehmet Bülbül, Yenişehir İlçe Başkanı Hasan Çakmak, Mezitli İlçe Başkanı Hülya Ulaş, Silifke İlçe Başkanı Resul Kayhan ve partili ve davetliler katıldı.

Vatan ve Hürriyet Partisi Mersin İl Başkanlığı 1. Olağan Genel Kurulu Seçiminde Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla Divan Başkanı ve katip üyeler seçildi. Divan Başkanı Muhammet Bülbül olurken, Katip Üyeler ise Hüseyin Yıldırım ile Resul Kayhan'dan oluştu.

Vatan ve Hürriyet Partisi Genel Başkanı Sayın Yalçın DOĞAN MERSİN'DE

Partisinin Mersin İl Başkanlığı 1. Olağan Kongresi için Mersin'e gelen Vatan ve Hürriyet Partisi Genel Başkanı Yalçın Doğan ile güzel bir röportaja imza attık.

Vatan ve Hürriyet Partisi Genel Başkanı Yalçın Doğan yaptığı açıklamada, öncelikle Mersinli vatandaşlarımıza sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Vatan ve Hürriyet Partimiz Türkiye genelinde 33 İl'imizde Teşkilatlarımızı kurduk. 7-8 İl'imizde de görüşmelerimiz devam ediyor. 41 İl'imizi tamamlayıp Büyük Olağan Kongremizi yapacağız. Doğan, partimizn tüzüğünde de yazdığımız gibi Türkiye Cumhuriyeti devletimizin birlik ve beraberlik doğrultusunda kesinlikle din, dil, ırk, etnik ayırımı yapmadan kesinlikle birleştirici bütünleştirici bir partiyiz. Buradan bütün vatandaşlarımıza seslenmek istiyorum, kutuplaştırmanın ötekileştirmenin bizlere vatandaşlarımıza ülkemize hiç bir faydası olmayacaktır. Bizler birlik ve beraberliğimizi koruyarak, gençlerimizi geleceğe iyi bir şekilde hazırlamak zorundayız.

DOĞAN İTTİFAK VAR

İttifak konusunda da kısa bir açıklama yapan VATAN VE HÜRRİYET PARTİSİ GENEL BAŞKANI YALÇIN DOĞAN, ittifak konusunda 11 siyasi parti ile bir çalışmalarımız ve görüşmelerimiz var ve devam ediyor. İsminide Türkiye İttifakı olarak belirledik.

BAĞIMSIZ CUMHURBAŞKANI ADAYI SAYIN SİNAN OĞAN'I DESTEKLİYORUZ Cumhurbaşkanlığı Adaylığı noktasındada Bağımsız Cumhurbaşkanı Adaylığında da Bağımsız Cumhurbaşkanlığı Adaylığını açıklayan Sayın Sinan OĞAN'ı destekliyoruz dedi.


ETİKETLER :
Diğer SİYASET haberleri
© Copyright 2024 Metropol Haber. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi