BAŞKAN KAHAR'DAN OLAĞAN KONGREYE DAVET

BAŞKAN KAHAR'DAN OLAĞAN KONGREYE DAVET

BAŞKAN KAHAR'DAN OLAĞAN KONGREYE DAVET
Bu haber 2022-11-26 09:39:16 eklenmiş

BAŞKAN KAHAR'DAN DAVET

Haber/İsa ÇAKICI

MERSİN ÇERMİKLİLER DERNEĞİ 4.OLAĞAN GENEL KURULU,

Mersinde Yaşayan,Değerli Çermikli Hemşehrilerimiz,Derneğimizin Üyeleri,27 Kasım 2022 Pazar Günü,Saat 12 00 İle 17 00 Saatleri Arası Akdeniz Belediye İçerisinde Bulunan Konferans Salonunda,Derneğimizin 4.Olağan Genel Kurulu Yapılacaktır.

Derneğimiz Bütün Çermikli Hemşehrilerimizi Kucaklayacak Ve Yeniden Bir Sayfa Açacağız.Kırgınlıkların Son Bulduğu,Bütün Çermiklilerin Birlik Ve Beraberliği İçin Çalışmaları Hızlandıracağız.

İlk Günkü Gibi Herkesin Kendisini Bulduğu Bir Yönetim Kurulu Ve Denetim Kurulu Üyeleri Listesi Oluştu. Mevcut Yönetim Kurulu Kararı İle,Genel Kurula Tüzük Tadil Dilekçesi Verilecek Ve Genel Kurul Oylama Sonucu Kabul Edilirse,Yönetim Kurulu Üyelerinin Sayısı,Diyarbakırın Plakası Olan, 11 + 10 =21 Kişiden Oluşacaktır. Genel Kurulumuzdan Sonra,Hedefimiz,256 Olan, Üye Sayısını En Az 1000'e Çıkarmak,Yeniden Toparlanma Ve Çalışmaları Hızlandırma Temalı Genel Kurulumuzda Bizleri Yalnız Bırakmayın Ve Genel Kurulumuz Şölen Havasında Geçsin.Ve Bütün Çermiklilerin Birlik Ve Beraberliğini Herkes Görsün.Bu Duyğu Ve Düşüncelerimle Yapılacak Olan Mersin Çermikliler Derneğimizin 4.Olağan Genel Kurulumuzun Hakkımızda Hayırlı Olmasını Yüce Allah'tan Niyaz Ederim.Hayırlı Olsun. Mersin Çermikliler Derneği Kurucu Başkanı Ve 4.Olağan Genel Kurul Başkan Adayı Hüseyin Kahar. #SevdamızÇermik.


ETİKETLER :
Diğer GÜNDEM haberleri
© Copyright 2024 Metropol Haber. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi