İYİ PARTİLİ ALİ RIZA SADIKLAR; ŞEBNEM HOCAOĞLU'NA HEP DESTEK, TAM DESTEK VERECEĞİZ'' DEDİ.

İYİ PARTİLİ ALİ RIZA SADIKLAR; ŞEBNEM HOCAOĞLU'NA HEP DESTEK, TAM DESTEK VERECEĞİZ'' DEDİ.

SADIKLAR;'' İYİ PARTİ MEZİTLİ'DE BAŞKAN ADAYIMIZ ŞEBNEM HOCAOĞLU'NA HEP DESTEK TAM DESTEK'' DEDİ.
Bu haber 2022-11-16 12:32:25 eklenmiş

SADIKLAR;'' İYİ PARTİ CESUR KADINLAR PARTİSİ'DİR'' DEDİ.

Haber/İsa ÇAKICI

www.habermetropol.net

İYİ PARTİ'Lİ ALİ RIZA SADIKLAR yaptığı açıklamada, İyi Parti Mezitli İlçe Başkanlığı Seçiminde Adayımız tecrübeli Siyasetçi İşkadını Şebnem Hocaoğlu'na MEZİTLİ'de HEP DESTEK, TAM DESTEK vereceğiz diyerek, yine benim gibi düşünen İyi Parti Mezitli İlçe Eski Yönetim Kurulu Üyelerinden yol arkadaşlarımız bu davaya gönül vermiş değerli siyasi tecrübeleri olan arkadaşlarımız olan başta Hasan Dur, Aynur Erenler, Ertan Öz, Ahmet Akıncı, Aslan Özkantürk gibi birçok arkadaşlarımızla birlikte İYİ PARTİ MEZİTLİ İLÇEMİZDE KADININ GÜCÜNÜ GÖRECEĞİZ. SEÇİMLER KADINLARLA KAZANILIR DEDİ.

Sadıklar, herkesimden her mahallelerden Kadın Başkan Adayımız olan Şebnem Hocaoğlu'na destek veren hatta ilçe Başkan Adayı olup, Adaylığını geri çeken Erkek Adam Sayın Aslan Özkantürk de Şebnem Hocaoğlu'na destek verdi.

Yine Aynur Erenler Adaylığından istifa etti o da Şebnem Hocaoğlu ile yol yürüme kararı aldı.

Diğer yandan sayın Şebnem Hocaoğlu Başkanımıza bir çok işadamları ve işkadınları Mezitlide desteklerini vererek yanında yer aldı. Başta Mezitli İlçemide İnşaat Müteahhitliği yapan sevgili Mustafa Soylu'da BY SOYLU İNŞAAT YÖNETİM KURULU BAŞKANI ve kısmet olurda genç kardeşimizi de İyi Parti Mezitli Belediye Meclis Üyesi yapmak için elemizden ne geliyorsa yapacağız. Sayın Soylu çok çok İYİ BİR İYİ PARTİLİ kendisine İYİ PARTİ'YE ve ŞEBNEM HOCAOĞLU BAŞKANIMIZA VERDİĞİ DESTEKLERDEN DOLAYI KUTLUYORUM diyerek, TÜRKİYE-MERSİN-MEZİTLİ İYİ OLACAK. AZ KALDI. Sadıklar, İYİ insanları unutmayalım ki, İYİ Parti bir anlamda cesur kadınlar partisidir. Bu nedenle İYİ Parti Mezitli İlçe Başkan Adayı çok değerli İşkadını ŞEBNEM HOCAOĞLU hanımefendiye tüm ilçe delegelerinin destek vereceğini ümit ediyorum. Saygıdeğer Şebnem Hocaoğlu Başkanımıza çıktığı bu yolda Allah yar ve yardımcısı olsun.


ETİKETLER :
Diğer SİYASET haberleri
Arşiv Arama
- -
© Copyright 2024 Metropol Haber. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi