BAŞKAN TUNCA;''DEĞİŞİME GÜÇ KATANLAR, MERSİN İL'DELER'' DEDİ.

BAŞKAN TUNCA;''DEĞİŞİME GÜÇ KATANLAR, MERSİN İL'DELER'' DEDİ.

BAŞKAN TUNCA;''DEĞİŞİME GÜÇ KATANLAR, MERSİN İL'DELER'' DEDİ.
Bu haber 2022-11-09 11:15:13 eklenmiş

TUNCA; ''TÜRKİYE DEĞİŞİM PARTİSİ BİZE KATILIN KAYIT OLUN'' DEDİ.

Haber/İsa ÇAKICI

www.habermetropol.net

TDP, Türkiye genelinde ''BİZE KATILIN KAYIT OLUN'' Sloganı ile yola çıkarak ve Mersin'de başta TDP Mersin İl Başkanı Sema Tunca ve TDP Mersin İl Başkan Yardımcısı Cüneyt Güneş'in aralıksız olarak her ilçeden yüzlerce yeni üyeleri TDP'ne katmaya devam ediyorlar.

Özellikle TDP Mersin İl Başkan Yardımcısı Cüneyt Güneş, partisinin oy çıtasını yükseltmek ve TDP'ni başta Mersin'de birinci parti yapmak, TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül'ün Liderliğinde TDP'ni Türkiye'de tek başına iktidara taşıyacaklarını dile getirdi.

Başkan Tunca yaptığı açıklamada, İl Başkan Yardımcımız kıymetli yol arkadaşımız Mersin'de adeta bir ATOM KARINCA misali gece demiyor, gündüz demiyor, bizimle birkte çok güzel çalışmalara imzasını atıyor. Son günlerde partimize ilgi ve alaka hat safhada, vatandaşlarımız TDP diyor, Çare Sarıgül diyor, görüldüğü gibi bu masa hiç altılı masaya benziyormu? Bu Masa Türkiye'ye ÇARE OLACAK masa. Masanın üzerindeki bu formlar çalışmanın ürünü. Cüneyt Başkanımızı gönülden kutluyorum. Partimize çok kıymetli insanları tek tek kazandırdığı için ve yeni üye kayıtları yaptığı için.

Başkan Tunca DEĞİŞİME GÜÇ KATANLAR, DEĞİŞİME ÇARE OLANLAR MERSİN İL'DELER. Herkese TDP Ailesi çatısı aldında birleştikleri için sonsuz teşekkür ediyorum. ÇARE VAR TÜRKİYE'NİN ÇARESİ SARIGÜL dedi.


ETİKETLER :
Diğer SİYASET haberleri
Arşiv Arama
- -
© Copyright 2024 Metropol Haber. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi