Binlerce Modifiye Araç Tutkunu, Toroslar Otofest’te Buluştu

Binlerce Modifiye Araç Tutkunu, Toroslar Otofest’te Buluştu

Mersin'in merkez ilçesi Toroslar Belediyesinin, klasik ve modifiye araç tutkunlarını bir araya getirdiği Toroslar OtoFest, yoğun ilgi gördü.
Bu haber 2022-10-31 15:49:36 eklenmiş

 

 

Yarışmalar, otomobil şovları, nefes kesen drift gösterileri ve çeşitli etkinliklere sahne olan festivalde, Türkiye'nin birçok ilinden gelen modifiye araç tutkunları dolu dolu bir gün geçirdi.

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Toroslar Otofest etkinliğini geleneksel hale getirdiklerini belirterek ve tüm katılımcılara teşekkür ederek; “Mersin, tüm otoseverleri kucaklıyor. Şehrimize, etkinliğimize hoş geldiniz” dedi.

 

Mersin ve çevre ilçelerinin yanı sıra Adana, Konya, Şanlıurfa, Kahramanmaraş, Kayseri, Antalya, Hatay, Gaziantep, Ankara ve İstanbul’dan binlerce modifiye araç tutkunu; Toroslar Otofest etkinliği kapsamında Mersin’e akın etti.

Mersin Otomobil Sporları Kulübü (MOSK) ile birlikte gerçekleştirilen festivalde otomobiller; teknik donanımları, ses sistemleri, renkleri ve aksesuarlarıyla görücüye çıktı. MOSK Başkanı Sedat Şahin, otomobil sporlarına ve festivale sunduğu desteklerinden dolayı Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’a teşekkür etti.

Çağdaşkent Mahallesi’nde bulunan Toroslar Cumhuriyet Meydanı’nda büyük bir katılımla gerçekleşen ve güvenlik önlemlerinin alındığı etkinlik, modifiyeli araçların drift gösterileriyle tam bir görsel şölene dönüştü.

 

Başkan Yılmaz, Drift Yaptı

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, festival alanında gençler ve hemşehrileri tarafından coşkuyla karşılandı.

Başkan Yılmaz, festival alanındaki gösterileri MHP MYK Üyesi Serdar Soydan, MHP Toroslar İlçe Başkanı Hüsnü Doğan ve belediye meclis üyeleriyle birlikte izledi.

Başkan Yılmaz da drift yapan araca binerek heyecanlı anlar yaşadı. Drift gösterisinin ardından Başkan Yılmaz, gençlerle sohbet ederek fotoğraf çektirdi.

 

“Biz Birlikte Güçlüyüz”

 

Festival alanında, birlik ve beraberliğin en güzel fotoğraf karesinin verildiğini belirten Başkan Yılmaz; “Toroslar Otofest ile Türkiye’nin değişik şehirlerinden katılımcıları Toroslarımızda ağırladık. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı hep beraber kutladık. Vatanımız, işgal altındayken bir çağrı üzerine tüm vatanseverler toplandı. Aynı bizim sizleri çağırıp, sizlerin de buraya gelmeniz gibi” diye konuştu.

 

“Yine aynı şey olsa hep beraber vatan savunması yapar mıyız?” diyerek alandaki tüm gençlere seslenen Başkan Yılmaz, coşkulu bir evetle karşılık aldı.

Başkan Yılmaz; “Yaparız Allah'ın izniyle. Bizim gücümüz ve kuvvetimiz buradan geliyor. Geleceğimiz, bu gerçek üzerine inşa ediliyor. Türkiye'nin ilk milli otomobili Togg’un, Bursa Gemlik'teki kampüsünün açılışı yapıldı. Togg, milletimize, devletimize hayırlı uğurlu olsun. Festivalde emeği geçen Mersin Otomobil Sporları Kulübü’ne ve tüm katılımcılara teşekkür ediyorum. Festivalimiz hayırlı uğurlu olsun. Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun” şeklinde konuştu.

Modifiye araç tutkunları; otomobil camiasının önde gelen isimlerinin ve sosyal medya fenomenlerinin yer aldığı festivalde, DJ performanslarıyla da doyasıya eğlendi.

Festival; Basıklık, Güzellik ve Desibel kategorilerinde yapılan yarışmalarda dereceye girenlere ödüllerinin verilmesiyle son buldu.


ETİKETLER :
Diğer YAŞAM haberleri
© Copyright 2024 Metropol Haber. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi