MSK’dan Müthiş Başlangıç 71-98

MSK’dan Müthiş Başlangıç 71-98

Mersin Büyükşehir Basketbol Takımı (MSK) Misli com Türkiye Erkekler Basketbol Ligine müthiş bir başlangıç yaptı .
Bu haber 2022-10-10 11:11:52 eklenmiş

Mersin Büyükşehir Basketbol Takımı (MSK) Misli com Türkiye Erkekler Basketbol Ligine müthiş bir başlangıç yaptı . Federasyon kupasında aldığı başarılı sonuçlarla dikkatleri üzerine çeken MSK ligin ilk karşılaşmasında deplasmanda Kocaeli BŞB Kağıtspor’a acımadı. (71-98)

Kocaeli Atatürk Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya temsilcimiz etkili başladı. İlk periyodu 20-24 lük skorla galip bitiren Carettalar ikinci çeyrekte de etkili oyununu sürdürdü ve soyunma odasına 36-46’lık skorla önde girdi. 3. Periyotta rakibi ile arasındaki 10 sayılık farkı 20 sayıya çıkaran temsilcimiz son periyoda büyük bir avantajla girdi.(51-71) Son çeyrekte farkın kapanmasına müsaade etmeyen Carettalar karşılaşmayı 71-98 kazanarak lige müthiş bir başlangıç yapmış oldu.

Kocaeli deplasmanından farklı bir skorla dönen Carettalar’da öne çıkan iki isim Oğulcan Baykan ve Bernard Carberry oldu. Her iki oyuncu da skora 20’ şer sayıyla katkı sağlayarak, galibiyette önemli rol oynadı. Ligdeki ilk maçını farklı skorla kazanan MSK, 14 Ekim Cuma günü kendi sahasında Bornova Belediyesi Karşıyaka’yı konuk edecek. MSK cezası nedeniyle evinde oynayacağı bu karşılaşmaya taraftarından yoksun çıkacak.


ETİKETLER :
Diğer SPOR haberleri
© Copyright 2024 Metropol Haber. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi