Öğrenciler Tarsus ilçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti

Öğrenciler Tarsus ilçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti


Bu haber 2022-09-26 16:19:02 eklenmiş

Tarsus Bilge Koleji okul yönetimi ve öğrencileri Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Tarsus Bilge Koleji Halkla İlişkiler Müdürü Özgül Özçelikçi ile birlikte 4 öğretmen ve 35 ilkokul öğrencisini ağırlayan Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli toplantı salonunda öğrencilerle bir araya geldi.

 

Yapılan ziyaret ile çok memnun olduklarını dile getirerek ve teşekkür ederek sözlerine başlayan İlçe Emniyet Müdürü Ali Garanlı  “Burada bulunan çocuklarımız başta olmak üzere tüm çocuklarımızın ve gençlerimizin yeni Eğitim-Öğretim yılı kutlu olsun, başarılarla geçen bir yıl olmasını temenni ederim. Polis abileriniz ile ablalarınız olarak her zaman sizlerin yanında olduğumuzu ve güvenli eğitim alabilmeniz için elimizden geleni yapacağımızı unutmayın” dedi.


İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli tarafından öğrencilere genel asayiş olayları, başta emniyet kemeri kullanımı olmak üzere trafik kuralları ile 112 ihbar sistemi ve diğer ihbar otomasyon sistemleri ile alakalı bilgilendirme yapılmış. Yapılan ziyaret, çocuklara çeşitli hediyeler ve ikramlar sonrasında fotoğraf çekimi ile sona ermiştir.


ETİKETLER :
Diğer EĞİTİM haberleri
© Copyright 2024 Metropol Haber. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi