İZOL AŞİRETİ AİLESİ&ÇELİK AŞİRETİ AİLESİ'NİN MUTLU GÜNÜ

İZOL AŞİRETİ AİLESİ&ÇELİK AŞİRETİ AİLESİ'NİN MUTLU GÜNÜ

İZOL AŞİRETİ AİLESİ&ÇELİK AŞİRETİ AİLESİ'NİN MUTLU GÜNÜ
Bu haber 2022-09-25 03:40:02 eklenmiş

İZOL AŞİRETİ AİLESİ İLE ÇELİK AŞİRETİ AİLESİ'NİN DÜĞÜNÜ BİR BAŞKA OLUYOR

ÇELİK VE DOĞAN AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

Haber/İsa ÇAKICI

www.habermetropol.net

Melahat-Ahmet Doğan Ailesinin biricik kızı Gülbahar ile Ganimet-Sedat Çelik Ailesinin biricik oğlu Tahir'in düğün merasimi Toroslar İlçesinde bulunan LOXY GARDEN KIR BAHÇESİ'nde masallar gibi gerçekleşti.

Muhteşem ve coşkulu geçen düğünde katılımın yoğun olması dikkat çekiciydi.

Damadın Babası Sedat Çelik ile Amcası Mersin Minibüsçüler ve Esnaf Odası Başkanı Hacı Veli Çelik'in muhteşem gecede düğüne katılan davetlilierle tek tek ilgilenmeleri ise gözlerden kaçmadı.

Yemekli olan düğüne, Türkiye Değişim Partisi Mersin İl Başkanı Sema Tunca ve İl Teşkilatı tam kadro katılırken, aynı zamanda Damadın Amcası İsa Çelik ise TDP Mersin İl Başkan Vekili olarak düğünde konuklarla ilgilenmesi dikkat çekti.

TDP Lideri Mustafa Sarıgül çektiği mesajında Gülbahar&Tahir çiftine bir ömür boyu mutluluklar diledi.Mersin Çermikliler Derneği Başkanı Hüseyin Kahar düğüne katılanlar arasında geceye renk katanlar arasındaydı.

MHP Toroslar İlçe Başkanı Hüsnü Doğan ise yoğun proğramından dolayı düğüne katılamadı, ancak MHP Toroslar İlçe Sekreteri Adnan Ağrıdal ile gelin ve damada Türk Bayrağı hediye etti bir ömür boyu mutluluklar dileklerinde bulundular.

MTSO Seçimlerinde 6. Grubu Temsil eden Gıda Sektöründe Aday olan Umut Çelik ve Veysi İpek'de düğüne katılanlar arasında yerini aldılar.

Mersin-Toroslar Muhtarlar Derneği Başkanı Osmaniye Mahalle Muhtarı Cengiz Şahbaz, Arpaç Koop. Başkanı Ali Erdoğan, diğer Kooperatif Başkanlarının yanısıra bir çok esnaf odaları başkanları ve yöneticileri, CHP Mersin Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Hasan Özalp Önal, CHP Toroslar İlçe Başkanı Cumali Akbaş ve ilçe yönetimi, Osmaniye Koop. Başkanı Ülkü Soysal ve Yönetimi, bir çok kooperatif Başkan ve Yönetimi, muhtarlar, siyasiler, STK Başkan ve Temsilcileri, İşadamları, Özdamar Turizm Seyahat Taşımacılık Yönetim Kurulu Başkanı İşadamı Mustafa Özdamar, Mersin Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Doğan Gündüz ve eşi, Diyarbakır-Urfa İl'lerinden seçkin davetli topluğu, ve çok sayıda davetli katıldı.

Masal gibi muhteşem geçen düğünde gelin Gülbahar ile damat Tahir'in mutlulukları ise gözlerinden okunuyordu.

Gülbahar&Tahir genç çift yaptıkları açıklamada, ''Bu özel günümüzü bizimle paylaştığınız için mutlu ve gururluyuz'' dediler.


ETİKETLER :
Diğer GÜNCEL haberleri
© Copyright 2024 Metropol Haber. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi