Mersin Millet Vekil Hacı Özkan'dan Gaziler Günü mesajı

Mersin Millet Vekil Hacı Özkan'dan Gaziler Günü mesajı

19 Eylülün yurdumuzun her yerinde Gaziler Günü olarak kutlanması, gönlümüzde yerleri her zaman farklı olan kahraman ve cesaret timsali gazilerimize karşı vefa borcumuzu bir nebze de olsa sunma imkânı vermiştir.
Bu haber 2022-09-19 09:46:22 eklenmiş

Bizler, aziz şehitlerimiz ve gazilerimiz sayesinde tarih sahnesinde millet olarak varlığımızı sürdürüyor ve bu Vatan toprakları üzerinde onlardan aldığımız güç ve ilhamla, birlik ve bütünlük içinde hayatlarımızı idame ettiriyoruz. Bu bakımdan, şehit ve gazilerimize ne kadar dua etsek, ne kadar minnet ve şükran duysak azdır. Şehitlik ve gazilik, milletimizin gönlündeki en yüce ve en ulvi makamlardır. Devletini ve milletini canından öte bilerek bu ulvi makamlara yükselmiş olan gazilerimiz, her zaman milletimizin haklı gurur kaynağı olmuştur.

Ülkemizin bağımsızlığı ile huzur ve güvenliğini muhafaza etmek için her türlü fedakarlığı ortaya koyan ve bu uğurda tereddüt etmeden canlarını feda etmeyi göze alan gazilerimiz, vatanseverliğin ve kahramanlığın yaşayan abideleridir. Bugün millet olarak, birlik ve beraberlik içinde, bağımsız ve hür yaşıyorsak, bunu aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize borçluyuz.

Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını, bu toprak için kan akıtan tüm şehitlerimizi ve ebediyete irtihal etmiş Gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.
Hayatta olan Gazilerimizin 19 Eylül Gaziler Günü’nü in içten dileklerimle kutluyor, aileleriyle birlikte sağlıklı ve huzurlu bir ömür temenni ediyorum.


ETİKETLER :
Diğer GÜNCEL haberleri
© Copyright 2024 Metropol Haber. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi