AVUKAT US; ''BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ'' DEDİ.

AVUKAT US; ''BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ'' DEDİ.

AVUKAT US; ''BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ'' DEDİ.
Bu haber 2022-09-17 11:13:37 eklenmiş

MERSİN BAROSU BAŞKANLIĞI SEÇİMİ 8-9 EKİM 2022 TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAK.

Haber/İsa ÇAKICI

www.habermetropol.net

GENÇ, DİNAMİK, ÇALIŞKAN VE PROJE ODAKLI 22 YILDIR MESLEĞİNDE TECRÜBELİ VE DENEYİMLİ MERSİN BAROSU YÖNETİMİNE TALİP. AVUKAT HATİCE EYLÜL US'A ŞİMDİDEN BAŞARI DİLEKLERİMİ İLETİYORUM. BAKIN GENÇ AVUKAT HATİCE EYLÜL US NE DİYOR? ''BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ'' DİYOR VE MESAJINI TÜM OY KULLANACAK AVUKATLAR İLE PAYLAŞIYOR.

Yönetim Kurulu adayımız Av. Hatice Us’un size bir mesajı var:

“Avukatlık mesleğini, Hukuk Fakültesinde okumaya hak kazandığım günden beri onurum olarak görüyorum. Yeniden dünyaya gelsem yine avukat olmayı dilerdim. Kişinin canlı olarak hayata başladığı ilk günden, hayatının sona ermesine kadar, hatta sonrasında bile hukuka ihtiyacı olduğu bilinci ile hareket ediyorum. Tüm bu süreçlerde adaletin sağlanması adına ‘avukat, yargının olmazsa olmazıdır’ inancındayım. Bu sebeple, mesleğin hak ettiği itibara kavuştuğu güne dek ben ve Demokrat Avukatlar Grubu içerisindeki ekip arkadaşlarımla yürüttüğümüz mücadele sürecektir.”

Hatice Us, Dicle Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunudur. Stajının bir kısmını Antalya Barosunda, bir kısmını Mersin Barosunda tamamlamıştır.

Son 22 yıldır Mersin Barosunda serbest avukatlık yapmaktadır. Mesleğe başladığı günden bu yana Mersin Barosu Kadın Hakları Merkezi ve Çocuk Hakları Merkezinde aktif görev almıştır. Bunun yanı sıra çeşitli sivil toplum kuruluşları ile birlikte kadın ve çocuk alanında birçok çalışma yürütmüştür. Halen bu çalışmaları devam etmekte ve toplumsal cinsiyet eşitliği konusundaki mücadelesini sürdürmektedir.

Ayrıca doğa ve çevre gönüllüsü olarak bu alanda da aktif çalışmaktadır.

Önceki dönemlerde Denetleme Kurulu üyeliği yapan Hatice Us, halihazırda TBB Şiddetle Mücadele Kurulu ve Mersin Barosu Yönetim Kurulu üyesidir.


ETİKETLER :
Diğer GÜNDEM haberleri
Arşiv Arama
- -
© Copyright 2024 Metropol Haber. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi