BAŞKAN KARASOLAK;''SPORUN VE SPORCUNUN HER ZAMAN YANINDAYIZ'' DEDİ.

BAŞKAN KARASOLAK;''SPORUN VE SPORCUNUN HER ZAMAN YANINDAYIZ'' DEDİ.

BAŞKAN KARASOLAK;''SPORUN VE SPORCUNUN HER ZAMAN YANINDAYIZ'' DEDİ.
Bu haber 2022-09-12 09:34:51 eklenmiş

BAŞKAN KARASOLAK;''SPORUN VE SPORCUNUN HER ZAMAN YANINDAYIZ'' DEDİ.

Haber/İsa ÇAKICI

www.habermetropol.net

Büyük Birlik Partisi (BBP) Yenişehir İlçe Başkanı Kerem Karasolak partisinin oy çıtasını yükseklere çıkarmak için gece gündüz çalışmalarına devam ederken, kültür, sanat, spor etkinliklerine her alanda her İlçe'de, hatta komşu İl'lere de bizzat katılım sağlayarak destek vermeye devam ediyor.

05-11 Eylül 2022 Tarihlerinde Adana İl'imizde yapılan Bedensel Engelliler Yelken Türkiye Şampiyonası ve Milli Takım Seçmeleri organizasyonu'na katılım sağlayan BBP Yenişehir İlçe Başkanı Kerem Karasolak burada yaptığı açıklamada, Akdenizin İncisi güzel Mersinimizin Türkiye Beyazay Derneği Mersin Şubesi Sporcularımıza destek vermek için Adana'ya gelerek hem müsabakaları izleme şansı bulduk, hem de Mersinli sporcularımıza desteğimiz vermiş olduk. Burada dereceye giren ve Türkiye 3.sü olan Milli Sporcumuz Ali Doğan kardeşimizi üstün başarısından dolayı hem kendisini tebrik ettik, diğer sporcularımıza da başarılar diledik.

BBP olarak spora ve sporcularımıza verdiğimiz destekleri yinelemiş olduk. BBP her zaman her alanda ve her yerde olacak spora ve sporcularımıza desteklerini devam ettirecektir.

Tekrardan Türkiye 3.sü olan Ali Doğan kardeşimize başarısından dolayı tebrik ediyorum ve nice başarılara imza atmasını temenni ediyorum dedi. Başkan Karasolak, BBP Yenişehir İlçesi olarak parti çalışmalarımıza son hızımızla devam ediyoruz dedi.


ETİKETLER :
Diğer DÜNYA haberleri
Arşiv Arama
- -
© Copyright 2024 Metropol Haber. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi