FUAT DEĞER TBMM'YE GİRER

FUAT DEĞER TBMM'YE GİRER

FUAT DEĞER TBMM'YE GİRER
Bu haber 2022-09-08 09:07:43 eklenmiş

FUAT DEĞER TBMM'YE GİRER

Haber/İsa ÇAKICI

www.habermetropol.net

MERSİN-MEZİTLİ-YENİŞEHİR AÇIKÇA 13 İLÇE'DE İYİ TANINAN İYİ İNSAN FUAT DEĞER İÇİN YAZALIM DEDİM.

Öncelikle Fuat Değer abim çok uzun yıllar tanıştım. Kendisi iyi bir tecrübeli siyasetçi. Bilgi birikimli, proje odaklı, projelerini de mutlaka hayata geçiren değerli abim. FUAT DEĞER İYİ PARTİ MEZİTLİ BELEDİYESİ MECLİS ÜYESİ MERSİN ZİRAAT ODASI BAŞKAN VEKİLİ Fuat Değer abim her yerde karşınıza mutlaka çıkar. Halk ile iç içe, gerek çiftçilerimizin, gerek gençlerimizin, gerek sporcularımızın gerek emeklilerimizin, gerek düğün, dernek, taziye açukça o durmuyor, onu heryerde görüyorsunuz. Adeta insanların sorun ve sıkıntılarına el uzatan ve her daim Mersin Merkezde, Mezitli'de ve Yenişehir'de sıkmadık el bırakmayan, muhtarlarımızla omuz omuza milletinin derdine ortak olan, insanların sevgisini kazanmış,milletinin yanında olan bir isim FUAT DEĞER. Özellikle Fuat DEĞER'in TBMM'ne Mersin Milletvekili olarak girmesini isteyenlerdenim. Nedeni ise gerek Mersin gerek Mezitli gerekse Yenişehir'den Fuat DEĞER'in Milletvekili olarak adının listede yukarılarda yani seçilebilecek bir sırada olması bence yerinde bir karar olur.Bu durum Mezitli İlçesi ya da Yenişehir İlçesinde tarihe girecek bir ilk olur. MERSİN'DE, MEZİTLİ'DE VE YENİŞEHİR'DE PARTİ TABANI VE VATANDAŞLARIN İSTEDİĞİ TEK ŞEY, İYİ PARTİ MEZİTLİ BELEDİYESİ MECLİS ÜYESİ-MERSİN ZİRAAT ODASI BAŞKAN VEKİLİ FUAT DEĞER'İN İYİ PARTİ'DEN MERSİN MİLLETVEKİLİ OLARAK TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ'NDE GÖRMEK İSTEDİKLERİNİN ALTINI ÇİZDİLER.

BENDE DİYORUM Kİ; FUAT DEĞER İSMİ MERSİN'DE DEĞERLİ BİR İSİM ALLAH FUAT DEĞER ABİMİZE TBMM YOLUNU AÇAR VE MECLİSE GİRER.

TÜRK SİYASETİNDE MERSİN'DE TECRÜBELİ BİR İSİMDİR FUAT DEĞER İSMİ.

KIYMETİNİ İYİ PARTİ BİLMELİ.

DÜŞÜNÜN ŞİMDİYE KADAR MEZİTLİ'DEN BENİM BİLDİĞİM BİR TANE MİLLETVEKİLİ KARŞIMIZA SON YILLARDA HİÇ Mİ HİÇ ÇIKMADI. ÖNERİM ŞUDUR Kİ BUYURUN SİZE ADI GİBİ DEĞERLİ, İYİ PARTİYE DEĞER BİR İSİM, TBMM YAKIŞIR BİR İSİMDİR FUAT DEĞER. İYİ PARTİ MERSİN MİLLETVEKİLİ ADAYIM BENİM FUAT DEĞER'DİR. HER TÜRLÜ DESTEĞİMİZİ VERECEĞİZ. O'NUN YANINDAYIZ. FUAT DEĞER ABİME ÇIKTIĞI BU KUTLU DAVADA ALLAH YAR VE YARDIMCISI OLSUN DİYOR, GEREK SİYASİ HAYATINDA GEREK NORMAL YAŞANTISINDA KENDİSİNE ÜSTÜN BAŞARILAR DİLİYORUM. YOLUN HEP İYİ AÇIK OLSUN FUAT DEĞER ABİ.


ETİKETLER :
Diğer SİYASET haberleri
Arşiv Arama
- -
© Copyright 2024 Metropol Haber. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi